Facebook Pixel Ο ΠΑΣΠ βράβευσε τον Νικοπολίδη
Life
| 2011-05-10 16:43:00

Ο ΠΑΣΠ βράβευσε τον Νικοπολίδη

Ο ΠΑΣΠ βράβευσε τον Νικοπολίδη

Τον Αντώνη Νικοπολίδη βράβευσε ο ΠΑΣΠ με αφορμή την επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Ο πρώην τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στους αγωνιστικούς χώρους της Ελλάδας, αλλά και τη βοήθεια του στον ΠΑΣΠ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης ανάφερε: «Θα θέλαμε σαν Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών να βραβεύσουμε τον Αντώνη Νικοπολίδη για την προσφορά του τα τελευταία χρόνια τόσο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και κατεπέκταση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για τις μεγάλες χαρές που μας έδωσε με την κατάκτηση του EURO 2004 στην Πορτογαλία, αλλά και με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Νικοπολίδης ευχαρίστησε τον ΠΑΣΠ και τον Σπύρο Νεοφυτίδη για την τιμή αναφέροντας: «Γνωρίζω προσωπικά τον Σπύρο, που ήρθε σε αρκετές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και ουσιαστικά είναι ο ιθύνων νους του συνδέσμου αλλά και η καρδιά του. Εχουν πολύ καλές σχέσεις οι δυο σύνδεσμοι και προσπαθούμε να λύσουμε μαζί τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δυο χώρες. Θεωρώ ότι τα προβλήματα μας είναι κοινά και όπως όλοι γνωρίζουμε είναι αρκετά. Ποδοσφαιριστές σε μικρότερες κατηγορίες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και έχει μεγάλη σημασία να στηρίζουν το σύλλογο, είναι η μοναδική φωνή που έχουνε και θα μπορεί να τους βοηθήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags