Facebook Pixel «Κόσμε, δώσε και σώσε»! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-05-10 18:47:00

«Κόσμε, δώσε και σώσε»! (ΦΩΤΟ)

«Κόσμε, δώσε και σώσε»! (ΦΩΤΟ)

Έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ να βάλει έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης, με τα «κιτρινόμαυρα» διαδικτυακά Μέσα να στέκονται στο γεγονός, ότι οι «Ενωσίτες» πρέπει για πολλοστή φορά να βάλουν πλάτη, προκειμένου να καλύψουν τα σπασμένα του παρελθόντος…

Τα σπασμένα που τα δημιούργησαν περασμένες διοικήσεις και όχι απαραίτητα αυτές που ανέλαβαν μετά το 2004…

Δείτε πως χειρίστηκαν τη συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Αδαμίδη τα ιντερνετικά Media που πρόσκεινται στην «Ένωση».

AEK365.gr

«Κόσμε, σώσε την ΑΕΚ»

Ο Σταύρος Αδαμίδης περιέγραψε την τραγική κατάσταση και κάλεσε τους Ενωσίτες να σώσουν το καράβι που έριξαν στα βράχια οι μέτοχοι και οι επιλογές τους.

AEKvoice.gr

Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι...

Ο Σταύρος Αδαμίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε πως η ΑΕΚ έχει ανάγκη το κόσμο της, αυτός θα καθορίσει το μέγεθος της από εδώ και πέρα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και σε λάθη των προηγούμενων διοικήσεων.

AEK-live.gr

Αδαμίδης: Στα χέρια σας είναι η ΑΕΚ

Η πόρτα για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο της είναι μία. Η συμμετοχή του κόσμου και των Supporters είναι η μόνη λύση κατά τον Σταύρο Αδαμίδη. Αλλιώς το μέλλον είναι εξαιρετικά δυσοίωνο. Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, καλώντας τον κόσμο να βοηθήσει την ΠΑΕ και αναφέρθηκε τόσο στο γηπεδικό (“Θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια”) όσο και στο θέμα του προπονητή τονίζοντας πως ο Χιμένεθ έχει συμβόλαιο και χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags