Facebook Pixel «Αστέρας, μάγκας και επιβήτορας»! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-15 20:57:00

«Αστέρας, μάγκας και επιβήτορας»! (ΦΩΤΟ)

«Αστέρας, μάγκας και επιβήτορας»! (ΦΩΤΟ)

«Μεθυσμένα» από την επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό είναι τα «ερυθρόλευκα» ιντερνετικά Μέσα, τα οποία δεν παρέλειψαν να πικάρουν τον Παναθηναϊκό, γράφοντας ειρωνικά σχόλια για τους «πρασίνους».

Διαβάστε τι έγραψαν τα ολυμπιακά Media:

Katimagiko.gr

To τρίτο το καλύτερο

Η Θρυλάρα είναι Κυπελλούχος Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός καθάρισε τον ΠΑΟ με 74-68 στον τελικό, κατέκτησε τη δεύτερη σερί κούπα και ταπείνωσε για τρίτη φορά φέτος τον πελάτη σε όλα τα σπορ. Τεόντοσιτς, Μπουρούσης οι κορυφαίοι.

Redplanet.gr

Aστεράκια!

Στο Ελληνικό, νίκησε το μπάσκετ και η καλύτερη ομάδα! Ο Ολυμπιακός μοίρασε... αστεράκια στον Παναθηναϊκό, κέρδισε ΚΑΘΑΡΑ και ΔΙΚΑΙΑ με σκορ 74-68 και κατέκτησε το 9ο Κύπελλο (και δεύτερο συνεχόμενο) της ιστορίας του. MVP ο Τεόντοσιτς, εξαιρετικοί και οι Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης. Δεν έπαιξε λεπτό ο Σπανούλης. Συγκλονιστικός ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας.

Gavros.gr

Μάγκικα και Πειραιώτικα!

Ο Θρύλος γλέντησε τον Πελάτη (68-74) ακόμα μία φορά και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Rednews.gr

Επιβήτορας των Ευρωπαίων

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» ψυχάρες του Δάσκαλου Ντούντα, «καβάλησαν» για τρίτη, (και σημαντικότερη) μέχρι στιγμής, φορά τον Παναθηναϊκό, με 74-68, φτάνοντας πανάξια στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags