Facebook Pixel "Μου επιτέθηκε ο Μπέος με 4 μπράβους"
Life
| 2011-06-03 13:24:00

"Μου επιτέθηκε ο Μπέος με 4 μπράβους"

"Μου επιτέθηκε ο Μπέος με 4 μπράβους"

Ύστερα από όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες περί απειλών, ο Τζώρτζογλου πήρε θέση στο περιθώριο της Γ.Σ της ΕΠΟ λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση από τον Μπέο μαζί με τέσσερις μπράβους του, αποκαλώντας τον μάλιστα "Αυτού Μεγαλειότητα"....

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου δήλωσε:

"Απειλές που δέχομαι ανέφερε ο πρόεδρος και χθες υπήρξε επίσημη ανακοίνωση ότι δέχεται απειλές. Ψάχνετε στην Κρήτη να βρείτε αυτούς που σας απειλούν, μίλησα πέρυσι για φακέλους με περίμενε ο Α.Μ. (αυτού Μεγαλειότητα ο Αχιλλέας Μπέος) με 4 μπράβους, μου επιτέθηκε και εσείς μιλάτε για απειλές. Κάθε φορά που πάω στην ΕΠΟ, τα 4 παιδιά μου αγωνιούν αν θα γυρίσω πίσω. Επειδή η ΕΠΟ του επιτρέπει να μπαίνει η Αυτού Μεγαλειότητα.

Αυτός ο ίδιος ο κύριος δεν ξέρετε τι κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρετε τι κάνει σε ποδοσφαιριστές, στον Παναθηναϊκό δεν τους είπε «σας γ...σα και θα σας ξαναγ...σω» και αυτόν τον άνθρωπο το 50% των ομάδων της Σούπερ Λίγκας του λένε ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου και πήγαινε τώρα και στην ΕΠΟ. Αυτή είναι η αλήθεια".

Για τις αδειοδοτήσεις, ο Ν. Τζώρτζογλου είπε: "Το ερώτημα είναι ότι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Ας πούμε ο ΟΦΗ που δεν είναι μπλεγμένος στα στημένα, που είναι η πρώτη σε εισιτήρια, 24 βαθμούς διαφορά από άλλη ομάδα που θα συμμετέχει στα πλέι οφ, αν όμως δεν έχεις προϋποθέσεις να μην πάρεις άδεια. Όμως, αυτό ισχύει για όλους. Ο ΟΦΗ όμως πλήρωσε εκπρόθεσμα κάποιους, αλλά πλήρωσε. Καθυστέρησε κάποιους παίκτες 5 ημέρες να τους πληρώσει και παίρνουμε απόφαση δια περιφοράς να απορριφθεί η αίτηση ανάκλησης. Ο κ. Πιλάβιος 7 ημέρες ήταν στο εξωτερικό (ενοχλήθηκε ο Πιλάβιος και απάντησε ότι έκανε. «διεθνείς σχέσεις»). Μετά από έξι μήνες με καταγγελία του κ. Σαλευρή μάθατε ότι έχει πλαστά δελτία («κακό είναι αυτό», είπε ο Πιλάβιος).

Για το Στοίχημα ο κ. Λιμάχερ είπε ότι η Ελλάδα είναι ο στοιχηματικός παράδεισος. Αμφιβάλλετε; Με τις αποφάσεις μας γινόμαστε οι νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου.
Δεν δέχομαι ότι το νησί μου η Κρήτη απειλή. Όταν τέθηκε θέμα στο ΔΣ για τον Μπέο, ο κ. Πιλάβιος βγήκε έξω. Δεν δικαιούστε να μιλάτε όταν στη μοναδική μεγάλη διοργάνωση που έχουμε, τον τελικό, κινδύνεψαν παιδιά. Φίλαθλος μάρκαρε επιθετικό του Ατρομήτου! Μπράβο στον Γιώργο Σπανό που είπε να τελειώσει το παιχνίδι. Στο τέλος ανάψαμε βεγγαλικά, το γιορτάσαμε".

Πηγή: Soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags