Facebook Pixel «Μαμάκιας» ο Χιμτσίνσκι…
Life
| 2011-06-04 21:11:00

«Μαμάκιας» ο Χιμτσίνσκι…

«Μαμάκιας» ο Χιμτσίνσκι…

Μήπως να το ξανασκεφτεί η ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Χιμτσίνσκι; Οι δηλώσεις του Ρουμάνου δημιουργούν κάποιες απορίες και καλό θα ήταν να τις διερευνήσει η ΠΑΕ προτού να είναι αργά… Ο τύπος φαίνεται να έχει… οιδιπόδειο.

Ο επιθετικός της Ουνιρέα, για τον οποίο τα ρουμάνικα Μέσα υποστηρίζουν ότι είναι με το ένα πόδι πριν την ομάδα του «Δικέφαλου αετού», παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της πατρίδας του, όπου εξέφρασε την ανυπομονησία του να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ…

«Θέλω με όλη μου την ψυχή να γίνει αυτή η μεταγραφή, θέλω πολύ να πάω σε μία ομάδα του εξωτερικού. Σε μία ισχυρή ομάδα από το εξωτερικό. Η ΑΕΚ είναι η ευκαιρία μου και ελπίζω να φτάσουμε εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να κάνω τη δουλειά μου καλύτερα» δήλωσε αρχικά ο Χιμτσίνσκι στο GSP.

Ωστόσο οι επόμενες δηλώσεις του Ρουμάνου επιθετικού σίγουρα θα ακουστούν… κάπως: «Η μητέρα μου δεν μου επιτρέπει να πάω - όπως κάθε μητέρα στον κόσμο ανησυχεί για μένα μακριά της. Αλλά ο πατέρας μου που ξέρει τι σημαίνει για μένα το ποδόσφαιρο ξέρει τι είναι καλύτερο για μένα. Σημαντικό για μένα επίσης είναι να παίξω και στην Εθνική ομάδα. Τώρα μου παρουσιάζονται δύο ευκαιρία: και η Εθνική και η μεταγραφή μου».

Σίγουρα ο Χιμτσίνσκι είναι μικρός σε ηλικία, όντας 17 χρονών. Αλλά με αυτές τις δηλώσεις του φέρθηκε σαν… μαμάκιας. Είναι δυνατόν να τον νοιάζει τι λέει η μάνα του και να το δηλώνει δημοσίως;

Δηλαδή αν είναι άσφαιρος στο σκοράρισμα τι θα κάνει; Θα του λέει ότι του λείπει η μαμά του;

Ποδοσφαιριστής με… οιδιπόδειο, δεν είναι και το καλύτερο εργαλείο για μία ομάδα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags