Facebook Pixel Deja vu με τη δική μας γκρίνια και την απάντηση του «Κάρα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-05 07:42:00

Deja vu με τη δική μας γκρίνια και την απάντηση του «Κάρα»

Deja vu με τη δική μας γκρίνια και την απάντηση του «Κάρα»

Ο Μιχάλης Τσόχος σχολιάζει τη νίκη και την εμφάνιση της Εθνικής επί της Μάλτας.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Εμείς, ο Τύπος δηλαδή αλλά και ο κόσμος θα γκρινιάξουμε με την εμφάνισή της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο παρά τη νίκη με 3-1 επί της Μάλτας. Θα πούμε για το σορολόπ που το έριξαν στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες, για το ότι κινδυνεύσαμε ακόμη και από τη Μάλτα με ισοφάριση (στο 2-1 είχαν δοκάρι) και γενικά θα αναφερθούμε εκτενώς στο γεγονός ότι οι αρκετοί φίλαθλοι που πήγαν στο Καραϊσκάκη γιουχάισαν και αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές.

Όταν εμείς δικαιολογημένα ως ένα βαθμό θα γράψουμε και θα πούμε όλα αυτά οι παίκτες με τα δικά τους επιχειρήματα θα… απαντήσουν. Συνήθως ο Γιώργαρος ο Καραγκούνης θα βγει μπροστά και θα πει. «Για δείτε ρε παιδιά που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και που είναι η Εθνική. Πάλι κερδίσαμε, πάλι πρώτοι είμαστε, πάλι νικήσαμε και εσείς γκρινιάζετε συνεχώς. Τι περιμένατε δηλαδή Ιούνιο μήνα να κάνουμε, να παίζουμε σε φουλ ρυθμούς 90 λεπτά».

Πρόκειται για deja vu επί της ουσίας. Σε πόσα μα πόσα ματς πλέον δεν το έχουμε ζήσει αυτό με αυτή την Εθνική ομάδα. Να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει να μην παίζει όσο καλά θα θέλαμε όλοι και να προχωράμε. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο ματς με τη Μάλτα. Το αποτέλεσμα ήρθε, η πρωτιά στον όμιλο επιβεβαιώθηκε, αλλά η απόδοση μας προβλημάτισε. Ε, και; Το έχουμε ξαναζήσει και θα το ξαναζήσουμε. Εμείς θα γκρινιάζουμε, ο «Κάρα» θα μας απαντάει με την δική του γκρίνια και η ζωή θα συνεχίζεται και όσο θα συνεχίζεται με πρωτιές και προκρίσεις όλα θα είναι καλά.

Υπήρχαν όμως και πράγματα στην επικράτηση με τη Μάλτα που δεν θα έχουμε ξαναζήσει και αυτά οφείλονται στον Φερνάντο Σάντος. Να επικρατεί η Εθνική σε επίσημα ματς με καλύτερους παίκτες και σκόρερ δύο 19χρονους είναι ομολογουμένως πρωτόγνωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Αντρών. Αυτό που κάνει ο Σάντος ήρθε ή ώρα, τώρα που υπάρχει και η οικονομική κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να είναι το μοντέλο που θα ακολουθήσουν και οι σύλλογοι. Ο Φέτφατζίδης για παράδειγμα πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό και να μην γίνει νέος Μήτρογλου. Όπως τις ευκαιρίες τους πρέπει να πάρουν και αρκετοί ακόμη πιτσιρικάδες των μικρότερων εθνικών ομάδων. Όπως για παράδειγμα ο Κατίδης του Αρη για τον οποίο ακούγονται καταπληκτικά πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε ότι στα 18 και στα 19 ο Ελληνας ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει και στους αγώνες και όχι μόνο να μιλάμε για το ταλέντο του στις προπονήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags