Facebook Pixel «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για Supporters!»
Life
| 2011-06-12 21:56:00

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για Supporters!»

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για Supporters!»

Στην Ρόδο βρέθηκε την Κυριακή ο Σταύρος Αδαμίδης για λογαριασμό των Supporters και του πλάνου βιωσιμότητα της ΑΕΚ! Τι είπε για γήπεδο και καταπολέμηση βίας! 300 Ενωσίτες δήλωσαν το παρών!

Η Ρόδος ήταν ο σημερινός σταθμός του Σταύρου Αδαμίδη για την προώθηση του πλάνου των Supporters!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στο νησί των Ιπποτών μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη και ανέλυσε στους Ενωσίτες το πλάνο για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ, το οποίο περιλαμβάνει άμεση συμμετοχή του κόσμου!

«Ο κόσμος καλείται να το στηρίξει» τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» ο οποίος επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι μέσω των Supporters, γεννιέται στην ΑΕΚ κάτι μεγάλο! "Iδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα" δηλαδή για τους Supporters, οι οποίοι καλούνται αυτή την δύσκολη στιγμή να σταθούν αρωγή στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για να διατηρήσει ζωντανή!

Γήπεδο και βία

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, η διοίκηση τη νέα σεζόν θα επικεντρωθεί σε δύο βασικούς άξονες, οι οποίοι είναι απαραίτητοι την επιτυχημένοι πορεία της ομάδας. «Τα δύο βασικότερα ζητήματα για την επόμενη χρόνια είναι η κατασκευή του γηπέδου και η καταπολέμηση της βίας», τόνισε στους παρευρισκόμενους ο Σταύρος Αδαμίδης.

Σε λίγο θα υπάρξει πιο ζουμερό ρεπορταζ από τη Ρόδο και τα λεγόμενα του Σταύρου Αδαμίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags