Facebook Pixel Η αυτοκτονία της βασίλισσας
Life
| 2011-06-21 15:24:00

Η αυτοκτονία της βασίλισσας

Η αυτοκτονία της βασίλισσας

Η αντιδικία της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό έφτασε χθες στο «διά ταύτα»: Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ δικαιώνει την ομάδα των Ιλισίων και ρίχνει την Ενωση στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...

Η πορεία της αντιδικίας είναι τρανταχτό παράδειγμα του πώς μπορεί κάποιος να έχει τρανταχτό δίκιο και να το χάσει! Αυτό έπαθε η ΑΕΚ, εξαιτίας μιας σειράς λαθών. Λάθη που δεν της επέτρεψαν να κερδίσει στα χαρτιά ό,τι έχασε μέσα στο γήπεδο. Γιατί δεν θα έφτανε σ΄ αυτό το χάλι αν -για παράδειγμα- κρατούσε με λιγότερα από 100 χιλιάρικα τον Γκράντι. Τον ρόλο του Δελημπαλταδάκη τον γνώριζε εδώ και καιρό.

Είχε συνεργαστεί μαζί του. Γιατί δεν φώναζε έγκαιρα; Γιατί δεν ζητούσε Ασφαλιστικά Μέτρα πριν από το ματς του Ηλυσιακού στη Ρόδο; Γιατί επαναπαύθηκε στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ενώ γνώριζε τους πολύ ισχυρούς δεσμούς του αφεντικού του Ηλυσιακού (όπως ξέρει όλος ο μπασκετικός κόσμος) με πολιτικούς παράγοντες, με κορυφαία ομάδα της Α1, αλλά και πρόσφατα με την ΕΟΚ; Ο Ηλυσιακός έχει πολύ γερά στηρίγματα και αυτό φάνηκε στην πράξη.

Η ΑΕΚ είναι εντελώς ξεκρέμαστη. Απροστάτευτη απ΄ όλες τις πλευρές. Πέρα από τον Δελημπαλταδάκη, που το ΑΣΕΑΔ έκρινε ότι δεν έχει σχέση με τον Ηλυσιακό (sic), η ουσία είναι μία: Η ΑΕΚ οδηγήθηκε σε αυτό το κατάντημα φυσικά όχι λόγω Δελημπαλταδάκη, αλλά από δικά της λάθη. Η Ενωση προσπαθεί να αυτοκαταστραφεί εδώ και δέκα χρόνια. Από την εποχή που μια οργανωμένη ομάδα των οπαδών της έβαλε στο μάτι τον Γ. Φιλίππου!

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags