08/07/11 - 18:16

«Βρείτε μια λύση»…

Ο Σύλλογος Φίλων ΑΟ Καβάλα ζήτησε από τις αντιμαχόμενες πλευρές να βρουν τη λύση προκειμένου η μεταξύ τους διαμάχη να τερματιστεί και ταυτόχρονα να μην πληγεί άλλο ο σύλλογος. 

«Βρείτε μια λύση»…
55.346views 0shares

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τις αντιμαχόμενες πλευρές να βρούνελύσηπροκειμένου η μεταξύ τους διαμάχη να λυθεί και ταυτόχρονα να μην πληγεί άλλο ο σύλλογος.

"Απευθυνόμαστε σαν σύνδεσμος σε οποιονδήποτε έχει λόγο και ευθύνη για την πορεία της ταλαιπωρημένης και αποπροσανατολισμένης, πλέον, ομάδα μας. Τα τελευταία γεγονότα αν μη τι άλλο ντροπιάζουν και ρίχνουν χαμηλά το όποιο κύρος είχε δημιουργηθεί από την ίδρυση της ομάδας μας με θυσίες και ιδρώτα. Ζητάμε, πλέον, την άμεση και με οποιονδήποτε τρόπο επιστροφή της ομάδας στην πόλη και στη φυσική της θέση.

Η ομάδα μας πρέπει να είναι κοντά στους φιλάθλους της και οι φίλαθλοι κοντά στην ομάδα τους. Αυτό το μήνυμα αφορά όλους τους εμπλεκόμενους και απαιτεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την επιστροφή του καραβιού στα ήρεμα νερά του λιμανιού μας", σχολίασαν οι οπαδοί της Καβάλας.

Πηγή: contra.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ