Facebook Pixel Είναι ακόμα αρχή
Life
| 2011-07-09 21:55:00

Είναι ακόμα αρχή

Είναι ακόμα αρχή

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 3000 οπαδούς του, που έκαναν το γήπεδο... Τούμπα, ηττήθηκε από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-1 στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, δείχνοντας κενά στα μετόπισθεν, σαφώς όμως είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος παρατάχτηκε με μία πειραματική ενδεκάδα, κάτι που τον επηρέασε, αφού δεν κατάφερε να φτάσει προς την εστία της Φορτούνα. Αντίθετα,οι Γερμανοί πέρα από το γκολ που πέτυχαν στο 18` με τον Γκριμάλντι ,είχαν και δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει και άλλη φορά, ευκαιρίες που προήλθαν από το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς βελτιωμένος με τον Μπόλονι να ρίχνει στον αγώνα τους βασικούς, όμως «πλήρωσε» για μία ακόμη φορά την αδυναμία του στις στημένες φάσεις με τους Γερμανούς να φτάνουν στο 2-0 με κοντινή προβολή του Λουκίνιαρ μετά από προβολή, ενώ δύο λεπτά μετά θα μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο γκολ.

Στο τελευταίο τέταρτο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του, έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη και στο 81’ μείωσε το σκορ με τον Αθανασιάδη να κοντρολάρει άψογα τη σέντρα του Φωτάκη και να εκτελεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια κυνήγησε την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Χαλκιάς, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Ιντζίδης, Έτο, Κουρδάκης, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Αποστολόπουλος, Ρομπέρ, Μωϋσιάδης

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Γλύκος, Έτο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Λίνο, Αρίας, Ίβιτς, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags