Facebook Pixel Με βασικούς στο πρώτο τεστ
Life
| 2011-07-11 17:30:00

Με βασικούς στο πρώτο τεστ

Με βασικούς στο πρώτο τεστ

Τους βασικούς θα ξεκινήσει στο φιλικό με τη Λεχ Πόζναν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ άφησε εκτός αποστολής τους Καραγκούνη, Καρνέζη και Ταμπάκη

Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ οι δυο άλλοι θα ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξεκινήσει στο πρώτο φιλικό της σεζόν με 4-3-3 και με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Σπυρόπουλος και Βύντρα θα αγωνιστούν στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Σιμάο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος.

Στον πάγκο θα καθίσουν οι Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Μπιάρσμιρ, Πλεσί, Δημούτσος, Μαρίνος, Φουρλάνος, Κλέιτον, Τριαντταφυλλόπουλος, Μουν και Λεοντίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους παίκτες, ενώ θέλει να δει και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί σε γήπεδο περίπου μια ώρα μακριά από τη βάση των «πρασίνων», μέσα σε καταπράσινο τοπίο και με υπέροχη θεά. Ήδη, έχουν αρχίσει να καταφθάνουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από όλες τις γύρο περιοχές.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags