11/07/11 - 17:46

Πάει στα πολιτικά δικαστήρια ο Ηρακλής!

Tην απόφαση για να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, ταυτόχρονα με την προσφυγή στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ενεργοποιεί η ΠΑΕ Ηρακλής.

Πάει στα πολιτικά δικαστήρια ο Ηρακλής!
53.317views 0shares

Οι κυανόλευκοι είχαν αποφασίσει ότι αν η Σούπερ Λίγκα προχωρούσε στην επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα, θα στρεφόταν στα πολιτικά δικαστήρια. Κάτι που θα συμβεί τα επόμενα 24ωρα, όπως γνωστοποίησε στην BlueArena, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Χατζηιωάννου και το μέλος της προσωρινής διοίκησης, Κώστας Κεφαλάς.

"Θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα. Η επικύρωση είναι παράνομη. Θα προσφύγουμε αρχικά στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και από εκεί και πέρα θα δούμε. Η απόφαση του δ.σ. της Λίγκας δεν είναι τελεσίδικη", ανέφερε ο κ. Χατζηιωάννου, ενώ ο κ. Κεφαλάς που εκπροσώπησε την ΠΑΕ στην Σούπερ Λίγκα, δήλωσε:

"Θα προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια. Αφού κάποιοι δεν σέβονται τους κανονισμούς που έχει ορίσει η ΕΠΟ, μας αναγκάζουν να στραφούμε στα πολιτικά δικαστήρια. Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι μία τονωτική ένεση για εμάς. Η προσπάθεια όμως για την δικαίωση του Ηρακλή συνεχίζεται"

Πηγή: bluarena.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ