21/01/11 - 10:48

Πλιάτσικο στα σκηνικά!

«Ποντικοί» έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο μέρος όπου γυρίστηκε το «Νησί» και έχουν αρχίσει να λεηλατούν τα σκηνικά!

Πλιάτσικο στα σκηνικά!
35.944views 0shares

Λεηλάτηση του σκηνικού στο οποίο γυρίστηκε η επιτυχημένη σειρά "Το Νησί", καταγγέλει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας κ. Ευάγγελος Μαυρικάκης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου Κρήτης στις 18 Ιανουαρίου, αποκάλυψε:

"Τις τελευταίες ημέρες συμβαίνει μια πρωτοφανής λεηλάτηση των σκηνικών. Ορισμένοι έξυπνοι πήγανε και αποξήλωσαν τις ταμπέλες που είχανε τα μαγαζιά, τα φανάρια, τα πήραν όλα. Αύριο θα πάρουνε πόρτες, μεθαύριο ακόμα και τοίχους. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι την Κυριακή δεν θα μην έχει μείνει τίποτα"!

Η εταιρεία παραγωγής της σειράς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων είχε δηλώσει δημοσίως ότι παραχωρεί στους τοπικούς φορείς τα σκηνικά, τα αντικείμενα και τα αναμνηστικά του "Νησιού", προκειμένου να αναλάβουν εκείνοι την προστασία και συντήρησή τους αλλά και να αποφασίσουν πώς θα τα αξιοποιήσουν τουριστικά!

Λιγες ημέρες όμως αργότερα, ξεκίνησε το πλιάτσικο από φανατικούς θαυμαστές της σειράς που έκριναν ότι τα αντικείμενα αυτά θα ήταν καλύτερο να βρίσκονται στα... σπίτια τους!

Ο πρόεδρος της Ελούντας εξήγησε στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα πρέπει να εξεταστεί άμεσα το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Δήμος Αγίου Νικολάου την φροντίδα των σκηνικών της σειράς, αφού αν συνεχιστεί η λεηλάτησή τους είναι θεμα δύο-τριών ημερών να μην απομείνει τίποτα!

Πηγή: newsbomb.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ