Facebook Pixel Και το όνομα αυτού… Νίκος Ρισβάς
Life
| 2010-12-20 23:15:00

Και το όνομα αυτού… Νίκος Ρισβάς

Και το όνομα αυτού… Νίκος Ρισβάς

Ο Νίκος Ρισβάς είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μετά την Γενική Συνέλευση που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στον «Τάφο του Ινδού», με την θητεία του να έχει εξάμηνη διάρκεια και τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος για σκληρή δουλειά και αλλαγές σε όλα τα μέτωπα

Ο κ. Ρισβάς επικράτησε του ψηφοδελτίου του Χρόνη Ακριτίδη, με τους κ. Ανδρεόπουλο, Βραχά, Κρέζια, Λέανδρο, Λευτάκη, Μακρόπουλο, Μαλάκατε, Μπίτσο, Παπαδάτο, Πετίνη, Τζινέλη, Τσίλη και Πλυτά να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του νικητή.

Στην συνέλευση βρέθηκαν 150 άτομα και ψήφισαν συνολικά 84. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο νέος πρόεδρος θα έχει εξάμηνη θητεία, καθώς σύμφωνα με το καταστατικό θα υπάρξουν εξ νέου εκλογές.

Πριν από την διαδικασία της ψηφοφορίας, ο νέος πλέον πρόεδρος τόνισε: "Ηγούμαι πρώτος, μεταξύ ίσων. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους γιατί με τα περισσότερα μέλη είμαστε και στην προηγούμενη διοίκηση. Δεν είμαι καλός στα λόγια, αλλά διάβασα κάτι και πρέπει να το σχολιάσω. Έγραψαν "τι να μας κάνουν, αφού αμφότεροι ήταν μέλη της προηγούμενης διοίκησης

Είναι γεγονός και θέμα αυτοκριτικής πως ο Ερασιτέχνης βρίσκεται σε δυσχερής θέση. Το μόνο που μπορώ να δεσμευτώ, είναι πως θα βοηθηθούν όλα τα τμήματα, από ανθρώπους αποφασισμένους να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Στον τομέα των οργανωμένων, η παρουσία του κ. Πλυτά αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο πως στον Ερασιτέχνη θα εμπλακούν αγνοί φίλοι του Παναθηναϊκού"
 

Πηγή: the player.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags