Facebook Pixel Ένα βήμα πριν τη διάλυση
Life
| 2011-01-23 21:38:00

Ένα βήμα πριν τη διάλυση

Ένα βήμα πριν τη διάλυση

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την ΑΕΚ που φυτοζωεί, την ανάγκη να μπει ένας νέος συμπαίκτης, το πλάνο Κιντή που θέλει να εφαρμόσει ο Σταύρος Αδαμίδης και τη μόνη σωτήρια λύση για την ομάδα του "Δικέφαλου αετού".

Eπειδή φαίνεται κατά που πηγαίνει η κατάσταση -και που την πάνε και οι (α)μέτοχοι- το πράγμα είναι απλό.

Η μόνη λύση είναι η είσοδος νέου επενδυτή -που θα αναλάβει να τρέξει την ΑΕΚ, ώστε να γίνει ανταγωνιστική και ταυτόχρονα η ανάληψη της ευθύνης για την αποπληρωμή των χρεών από τους νυν μετόχους.

Άλλη λύση δεν υπάρχει και δεν μπορεί η ΑΕΚ να φυτοζωεί με πλάνα που έχουν αποδειχτεί εκ των πραγμάτων παταγωδώς αποτυχημένα.

Το γράφω αυτό γιατί κάτι τέτοιο άφησε περίπου να εννοηθεί ο κ. Αδαμίδης στην συνέντευξη του στο «ΒΗΜΑ».

Πως θα πάμε -επτά χρόνια μετά την εκκίνηση αυτού του εγχειρήματος- να ακολουθήσουμε το πλάνο του κ. Κιντή, που έτσι κι αλλιώς απέτυχε ακόμα και στον Πανιώνιο.

Ο κ. Αδαμίδης αναφέρθηκε σε μείωση του μπάτζετ. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι αυτό που λέει μπορεί να συμβεί, η «Ένωση» θα πρέπει να πετυχαίνει διάνα στις μεταγραφές της και να μην πηγαίνει χαμένο ούτε ένα ευρώ. Όμως, η ΑΕΚ από τον καιρό που έφυγε ο Ίβιτς -με ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν χρειάζεται να τις απαριθμήσεις κανείς σε περισσότερες από τρεις- δεν έχει πετύχει ούτε τον… λήγοντα σε μεταγραφή.

Πιστεύει ειλικρινά ο κ. Αδαμίδης ότι με τεχνικό διευθυντή τον Γκρέταρσον μπορεί να εφαρμόσει τέτοιο πλάνο; Ή μήπως θεωρεί ότι έχει την πείρα ο ίδιος να διαλέξει παίκτες που να είναι φτηνοί, αλλά συνάμα να μπορούν να σταθούν στην ΑΕΚ;

ΥΓ: Πολύς κόσμος δείχνει να τα έχει χαμένα, αλλά ακούγονται και πράγματα παλαβά. Όπως για παράδειγμα, να δώσει η ΑΕΚ στον Μανωλά ένα πεντακοσάρικο για να μείνει. Άμα υπάρχουν τέτοιοι οπαδοί -που το παίζουν και κριτές των πάντων- δεν απορώ το πώς η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα από την διάλυση. Βλέπετε υπάρχουν και χειρότεροι από τους νυν διαχειριστές.

ΥΓ1: Εδώ και δύο μέρες -και ασφαλώς όχι μόνο αυτές, αλλά συνέχεια- τη νυν διοίκηση την περνάμε γενεές δεκατέσσερις. Ασφαλώς, δεν γίνεται, όμως, να μην αποδοθούν ευθύνες και στον Μπάγεβιτς, που μας έλεγε για αυτό το ρόστερ διάφορα παλαβά και απίστευτα. Από την εκπομπή του Σαββάτου -και όλα όσα ειπώθηκαν- δυστυχώς κάποια «γιουσουφάκια» του πολυνίκη, συγκράτησαν όσα είπα ΚΑΙ για τον Σέρβο. Ένα από αυτά, μάλιστα, με σχολίασε σε άλλο σάιτ. Όταν συγκρατείς ό,τι σε συμφέρει, ασφαλώς θίγεις αυτό που σε πειράζει.

Απλά θα του πω ότι καθοδηγητής ή πρόβατο «πατριαρχών» της ΑΕΚ δεν υπήρξα ποτέ, γι’ αυτό κι έχω τη συνείδηση μου ήσυχη. Έχω ξεφωνίσει τους πάντες ανεξαιρέτως, όποτε το θεώρησα σωστό. Πάντοτε λέω τη γνώμη μου, χωρίς να προσπαθώ σε κανέναν να την επιβάλλω. Δυστυχώς οι κάθε λογής προσωπολάτρες, « προβατάκια» και «γιουσουφάκια» βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε να περιέλθει η «Ένωση» σε αυτή την κατάσταση.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags