Facebook Pixel Ένα γ.....νο χειροκρότημα στον Μπάφι
Life
| 2011-01-23 21:48:00

Ένα γ.....νο χειροκρότημα στον Μπάφι

Ένα γ.....νο χειροκρότημα στον Μπάφι

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την ανανέωση του Σωτήρη Μπαλάφα και αποφαίνεται ότι οι ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να αγαπούν κάθε άνθρωπο της ομάδας!

Ούτε μία νίκη δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ρε γαμώτο. Ούτε καν το ότι όπως όλα δείχνουν, το πουλέν μου θα μείνει στην ομάδα.

«Ο Κόλκας τον κράτησε» άκουσα έναν να λέει, λες και εγώ έγραψα εχθές πως αν δεν μείνει ο Μπάφι θα μπω στη ΠΑΕ και θα τα κάνω γιάμπαλο.

Εγώ εχθές γνωρίζοντας από όλες τις πλευρές τι έχει δρομολογηθεί, έγραψα ένα αποχαιρετηστήριο κείμενο για τον Μπάφι. Ο στόχος μου; Ένα μαμημένο χειροκρότημα σε ένα παιδί που αδικήσαμε με συμπεριφορές απαράδεκτες.

Γράφει στο Facebook ένας φίλος και συνεργάτης μου στο ραδιόφωνο ο Νίκος Παγκαλίδης πως «Σήμερα κατάλαβα πως πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ο Σταύρος Κόλκας» και το κάνει για χαβαλέ.

Από κάτω υπάρχουν διάφοροι που συμφωνούν και μάλιστα σχολιάζουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων, έχοντας βάλει την καλή τους φωτογραφία μπας και τσιμπήσουν παράλληλα και κανά γκομενάκι.

Ο Μπαλάφας έμεινε γιατί σήμερα έκανε παπάδες και βέβαια, γιατί χτύπησε ο Φωτάκης. Αλλά θέμα φυγής του, πάνω απ όλα, δεν είχε θέσει καν ο ΠΑΟΚ. Ο ίδιος είχε θέσει για να πάει κάπου να παίξει.

Εγώ σήμερα είδα αυτόν τον Μπαλάφα που πίστευα πως κάποτε θα εμφανιστεί. Και το αντιστρέφω αυτό το πράγμα.

Με την λογική αυτών που λένε πως εγώ τον κράτησα, γιατί κανείς δεν βγαίνει να πει πως εγώ τον φόρτωσα συναισθηματικά και μπήκε μέσα να δαγκώσει σίδερα. Πως δεν μπήκε μέσα για να ευχαριστήσει αυτούς που τόσο αδυναμία του έχουν, αλλά ποτέ δεν είδαν από αυτόν τα όσα πίστευαν;

Με την λογική των τύπων που μιλάνε απαξιωτικά όχι για τον Κόλκα, αλλά για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ που θα μπορούσε σύμφωνα με αυτούς να αλλάξει μία απόφαση λόγω του κάθε Κόλκα, μπορώ και εγώ να πω πως σήμερα πήρα το παιχνίδι.

Θα ήμουν εξίσου γραφικός.

Εγώ ξέρω πάντως πως η αύρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Μία αύρα που πχ μεταμόρφωσε τον Βιεϊρίνια από έναν παίκτη δανεικό στη Λεϊσόες, σε έναν σούπερ – σταρ παγκόσμιας εμβέλειας.

Πιστεύει κανείς πως αυτό το παιδί αν δεν είχε νιώσει την αγάπη και την στήριξη των οπαδών θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο;

Η αύρα που τον περιέλουσε ήταν θετική. Όπως θετική για παράδειγμα ήταν η αύρα του κόσμου σήμερα μετά το γκολ του Πόι.

Θέλω να καταλήξω πως όσοι παίζουν στον ΠΑΟΚ πρέπει να τους αγαπάμε. Ακόμη και τον Κουτσιανικούλη που ως άνθρωπος δεν θα μπορούσα να πω ούτε γεια, οφείλω να κοιτάω μπροστά μετά από κακές εμφανίσεις του σαν την σημερινή, ελπίζοντας πως κάποτε θα με βοηθήσει. Αν του πω πως δεν υπάρχει, καλό στον ΠΑΟΚ δεν κάνω σίγουρα.

Το έργο είναι απλό και σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που περικλείεται από έναν ακραίο συναισθηματισμό, η αγάπη στα παιδιά που καλούνται να βγάλουν το φίδι από την τρύπα είναι μονόδρομος.

Σήμερα για παράδειγμα, ο Μπαλάφας ανταπέδωσε τα συναισθήματα που του έδωσες. Αν θέλεις να τον κερδίσεις, συνέχισε να του τα δίνεις.

ΠΗΓΗ: www.paok24.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags