Facebook Pixel «Βαρκούλες αρμενίζουν!»
Life
| 2011-02-01 15:43:00

«Βαρκούλες αρμενίζουν!»

«Βαρκούλες αρμενίζουν!»

Ο Νίκος Μπουρλάκης γράφει στο blog του για την υπό σύσταση Μεσογειακή Λίγκα και τον νταλκά του Βασίλη Οικονομίδη…

Εδώ ο κόσμος χάνεται και... βαρκούλες αρμενίζουν. Για να είμαι ειλικρινής -για τους δικούς μου λόγους που τους έχω εκφράσει αρκετές φορές- συμφωνώ απόλυτα με τον Βασίλη Οικονομίδη σε ό,τι αφορά την υπό σύσταση (;) Μεσογειακή Λίγκα ή Λίγκα Νοτιοανατολικής Μεσογείου ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε την! Ομως σε μια αγωνιστική όπου συνέβησαν τα μύρια όσα, δεν γίνεται ο... νταλκάς του προέδρου του ΕΣΑΚΕ να είναι το σχόλιο του Γιώργου Προεστού (στη διάρκεια του αγώνα Ηρακλής - ΠΑΟΚ) υπέρ της υπό σύστασης (;) Λίγκας.

Τόσα έγιναν στο Ιβανώφειο, με αποκορύφωμα τη δήλωση Σαρλή για «αδερφίστικο παιχνίδι» των αθλητών του Ηρακλή... Το Περιστέρι κόντεψε ν' ανέβει με τα... πόδια στην Καβάλα λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η τραγική οικονομική κατάσταση του Κολοσσού είναι πλέον γνωστή, η ΑΕΚ είναι... μια κατηγορία μόνη της, ενώ το «διαζύγιο» του ΠΑΟΚ με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο έχει να κάνει με οικονομικό θέμα.

Με όσα γίνονται, λοιπόν, δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ν' ασχολείται με το τι λέει ο Προεστός για τη Μεσογειακή Λίγκα. Και για να είμαι ειλικρινής, ούτε και είναι σοβαρό αυτήν τη στιγμή ν' ασχολούμαστε με το αν θα συσταθεί η συγκεκριμένη Λίγκα και να κάνουμε... ασκήσεις επί χάρτου και προβλέψεις για το ποιοι θα παίξουν σ' αυτό το πρωτάθλημα (αν ποτέ γίνει, επαναλαμβάνω)...

ΥΓ.: Δεν βάζω τυχαία το ερωτηματικό δίπλα στην πρόταση «υπό σύσταση»... Για να συσταθεί ένα τέτοιο εγχείρημα, χρειάζονται χρήματα. Χρειάζεται κάποιος να βάλει χρήματα, συγκεκριμένα.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags