Facebook Pixel Τα πήρε στο κρανίο ο Χιμένεθ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 22:00:00

Τα πήρε στο κρανίο ο Χιμένεθ!

Τα πήρε στο κρανίο ο Χιμένεθ!

Κατσάδα του Ισπανού στους παίκτες της ΑΕΚ για την απαράδεκτη απόδοσή τους στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: "Αν θέλετε Κύπελλο, αλλάξτε εικόνα".

Μπορεί άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ακόμα και ο Μανόλο Χιμένεθ να πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση της ομάδας με το γκολ – δώρο Καρνέζη- του Μίτσελ, ο προπονητής της «Ένωσης» όμως δεν χαρίστηκε… κάστανο την Πέμπτη στου παίκτες του.

Ο Ισπανός τεχνικός πήγε το μεσημέρι στα Σπάτα, τα είπε σε έντονο ύφος με τους παίκτες του και τους τόνισε ότι αν θέλουν το Κύπεελο θα πρέπει να αλλάξουν εικόνα.

«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση σας χθες. Παρότι προκριθήκαμε και το πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας έτσι όπως περάσαμε. Στα πρώτα είκοσι λεπτά παίξαμε πολύ καλά και μετά δεν κάναμε τίποτα σωστά μέσα στο γήπεδο. Όλα τα κάναμε λάθος...

Δεν είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός. Χθες το πρωί δουλέψαμε στα στημένα και το βράδυ φάγαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις στα κόρνερ. Αν θέλετε να πάρετε το Κύπελλο, αλλάξτε εικόνα και γρήγορα! Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να το κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags