Facebook Pixel «Θρίλερ» με νικητή τον Αστέρα στην Καισαριανή
Life
| 2011-02-07 22:00:00

«Θρίλερ» με νικητή τον Αστέρα στην Καισαριανή

«Θρίλερ» με νικητή τον Αστέρα στην Καισαριανή

Σε ένα χορταστικό ματς με 7 γκολ και δύο αποβολέςγια τους φιλοξενούμενους, ο Εθνικός Αστέρας νίκησε 4-3 τον Διαγόρα στο ματς που ολοκλήρωσε την 21η αγωνιστική της Football League.

Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα οι Ροδίτες προηγήθηκαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζλάτκοβιτς (ο οποίος αποβλήθηκε στο 39’), όμως με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε στο 7’ ο Χανιώτης.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 19’ με τον Σκάρο, όμως το ημίχρονο βγήκε με τον Διαγόρα να προηγείται με 3-2 (!!!) χάρη στα γκολ του Ταραχούλσκι και του Σπάρταλη. Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και αφού αρχικά ισοφάρισαν με το 2ο γκολ του Χανιώτη στο 51΄πήραν μια τεράστια σε βαθμολογική σημασία νίκη στο 83΄με την κοντινή κεφαλιά του Μπενίσκου!

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Πουλόπουλος και οι Ροδίτες ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες.

Εθνικός Αστέρας: Κοτταράς, Καρατζάς, Σκάρος, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης, Σανόκο, Φραντζεσκί (71' Μπενίσκος), Λουάμο (89' Παπαζούδης), Χανιώτης (92' Παριανός), Άντονι.

Διαγόρας: Ταμπάσης, Σαλαμαστράκης, Ρέγες, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου (82' Πλάτανος), Προβατίδης, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags