Facebook Pixel Με μπλου τζιν στον πάγκο της εθνικής ο Τόρο!
Life
| 2011-02-09 19:52:00

Με μπλου τζιν στον πάγκο της εθνικής ο Τόρο!

Με μπλου τζιν στον πάγκο της εθνικής ο Τόρο!

Ρε παιδιά, το έχετε εσείς ξαναδεί αυτό; Το έδειξε η τηλεόραση στον πανηγυρισμό του πάγκου στο γκολ του Φετφατζίδη και πάθαμε πλάκα. Ο Τοροσίδης, δηλαδή, ήταν ντυμένος με κανονικά ρούχα! Με τζινάκι και μπλούζα μαύρη. Τι ήταν πάλι και τούτο;

Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, έκανε το ντουζάκι του, φόρεσε τα καλά του ρουχαλάκια και κάθεται στον πάγκο σαν κύριος. Μόνο κομπολόι δεν παίζει ή δεν μιλάει στο κινητό. Σα να δείχνει ότι «άντε να τελειώνουμε να πάμε σπίτια μας».

Δεν μπορούσε, δηλαδή, ο Τοροσίδης να περιμένει 45 λεπτά ακόμα για να τα κάνει όλα αυτά μαζί με τους συμπαίκτες του; Είναι δυνατόν σε παιχνίδι εθνικής ομάδας, όπου μάλιστα τιμάται και ο Ρεχάγκελ, να βλέπεις διεθνή ποδοσφαιριστή, που μόλις λίγα λεπτά πριν αγωνίστηκε, να έχει ντυθεί λες και είναι έτοιμος για βόλτα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας; Και κανένας από το τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν του είπε μια κουβέντα;

Εδώ ο Σισέ στο παιχνίδι της Τούμπας ήταν σίγουρο ότι δεν θα αγωνιστεί, αλλά φορούσε την φόρμα του Παναθηναϊκού και όταν καθόταν στο μπουθ με τον Γόντικα, αλλά και όταν κατέβηκε στον πάγκο στο β’ ημίχρονο. Για να δείξει ότι είναι μέρος της ομάδας κι όχι ότι πήγε για τουρισμό ή για πλάκα στην Θεσσαλονίκη.

Και μην πάει, βέβαια, αφελώς το μυαλό κάποιου ότι ο ένας είναι παίκτης του Ολυμπιακού και ο άλλος του Παναθηναϊκού. Τι χαζομάρες είναι αυτές. Εμείς δεν φοράμε οπαδικά γυαλιά για να λέμε φτηνοπράγματα εδώ πέρα ξύνοντας πράσινες και κόκκινες πληγές. Εμείς απλά επισημαίνουμε τι νοοτροπία παικτών που έρχονται από το εξωτερικό σε σύγκριση με κάποιων δικών μας που είναι στον δικό τους κόσμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags