Facebook Pixel «Πιστεύουμε σε επιτυχίες»
Life
| 2011-02-10 15:23:00

«Πιστεύουμε σε επιτυχίες»

«Πιστεύουμε σε επιτυχίες»

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σχολιάζει στο blog του την εμφάνιση της εθνικής ομάδας χθες στη Λάρισα, τον Σάντος, τον Ρεχάγκελ και την «παράδοση-παραλαβή» μεταξύ των δύο ανδρών…

Όσοι βρέθηκαν στο «AEL F.C. Arena» το έκαναν για δύο λόγους. Ο ένας ο προφανής. Να παρακολουθήσουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική ομάδα, με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο άλλος λόγος, ένας απ' αυτούς που μας έκαναν περήφανους ως Έλληνες. Ο Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Γερμανός προπονητής, που μας οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης, ήταν εκεί και στο πρόσωπό του είδαμε ξανά όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε σε ένα αξέχαστο ταξίδι εννέα χρόνων στην Εθνική. Του χρειαζόταν αυτή η τιμή. Ο εναγκαλισμός με τον Φερνάντο Σάντος εντός γηπέδου ήταν η καλύτερη «παράδοση-παραλαβή» που θα μπορούσε να γίνει.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Μια εικόνα, αν μη τι άλλο, ενθαρρυντική. Η Εθνική μας έδειξε σε αυτό το διάστημα, και ιδιαίτερα μέχρι το 75', ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και ελκυστικό στο μάτι. Υπάρχουν πολλές επιλογές, πολλά νέα παιδιά και αυτή η Εθνική έχει κάθε λόγο να μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε σε επιτυχίες. Αυτή η εικόνα, του δεύτερου μέρους, ικανοποίησε και τον κόσμο, που αποζημιώθηκε, αλλά και τον Φερνάντο Σάντος, που το έψαξε, άλλαξε σχήμα, άλλαξε θέσεις σε παίκτες και έδειξε ότι δεν αφήνει ένα παιχνίδι στην τύχη του. Ακόμα κι όταν πρόκειται για φιλικό.

Για τις νίκες δεν έχει σημασία αν πρόκειται για φιλικό ή επίσημο. Πρέπει να έρχονται. Και είναι σημαντικό να έρχονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια, στα οποία αρκετοί νεαροί (Νίνης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου) έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο εντός γηπέδου. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον Φετφατζίδη, ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός χθες. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που πήγε δεξιά. Ταλαιπώρησε τους αντιπάλους, είχε σωστές μεταβιβάσεις και το γκολ που σημείωσε αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags