Facebook Pixel Καταδίωξη με πιστολίδι κι έναν νεκρό!
Life
| 2011-02-25 12:21:00

Καταδίωξη με πιστολίδι κι έναν νεκρό!

Καταδίωξη με πιστολίδι κι έναν νεκρό!

Πραγματική μάχη με τους ληστές του Μώλου έδωσαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι 5 ληστές, είναι Αλβανικής καταγωγής, και άρχισαν να πυροβολούν με Καλάσνικοφ τους Αστυνομικούς που τους καταδίωξαν μετά τη διπλή ληστεία στο Μώλο.

Οι δράστες εγκλωβίστηκαν από Αστυνομικούς της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος του ενενηκοστού χιλιομέτρου, όπου και δόθηκε πραγματική μάχη.

Ο ένας εκ των δραστών τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών, και εξέπνευσε καθ' οδόν για το Νοσοκομείο της Θήβας.

Χρονικό

Την Αγροτική τράπεζα του Μώλου λήστεψαν πριν από λίγη ώρα τρία άτομα τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής ιστοσελίδας, διέφυγαν με ένα μπλε Honda Civic. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή του Μώλου και στην Εθνική Οδό.

Η καταδίωξη που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στην περιοχή, μοιάζει να είναι βγαλμένη από ταινία action adventure, με τις αστυνομικές αρχές να δείχνουν αποφασισμένες να συλλάβουν τους ληστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει πέσει πολύ πιστολίδι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ενώ υπάρχει και ένας νεκρός.

Καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για την σύλληψη ενός εκ των δραστών, πιθανότατα Αλβανικής καταγωγής.

ΠΗΓΗ: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags