Facebook Pixel Απεργία και αύριο στα λεωφορεία
Life
| 2011-03-01 17:03:00

Απεργία και αύριο στα λεωφορεία

Απεργία και αύριο στα λεωφορεία

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 16.30 αύριο Τετάρτη (2/3) και Παρασκευή (4/3).

Την επόμενη εβδομάδα, τα μπλε λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν τις ίδιες ημέρες και ώρες. Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν και γενική συνέλευση από τις 11.00 έως 17.00 το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στρέφεται στη γενική συνέλευση της ΕΘΕΛ που πραγματοποιείται το πρωί της Τρίτης για την αντικατάσταση του στελέχους της ΠΑΣΚΕ, Ν. Κουλουμπαρίτση, που παραιτήθηκε από την γραμματεία του Σωματείου Οδηγών του ΟΑΣΑ.

Ο παραιτηθείς πλέον πρόεδρος του Συνδικάτου Οδηγών της ΕΘΕΛ, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 είπε: «Κάποιοι θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε να είμαι γραμματέας της ΠΑΣΚΕ, γιατί χάλασα τα σχέδιά τους. Δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κυβερνητικό συνδικαλισμό, ούτε να δεχτώ χειραγώγηση και αυτό πληρώνω».

Ο κ. Κουλουμπαρίτσης τόνισε ότι ο αγώνας των εργαζομένων δεν πρέπει να πάψει, καθώς ο νόμος δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα, αντί να λύνει: «Ωστόσο, οι αγώνες πρέπει να έχουν στοχευμένες δράσεις».

Πηγή: madata.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags