Facebook Pixel Οχτώ ιερόδουλες θύματα του «Τζακ Αντεροβγάλτη»!
Life
| 2011-04-05 16:40:00

Οχτώ ιερόδουλες θύματα του «Τζακ Αντεροβγάλτη»!

Οχτώ ιερόδουλες θύματα του «Τζακ Αντεροβγάλτη»!

Οι σοροί τριών ιερόδουλων γυναικών εντοπίστηκαν στην παραλία του Long Island, στη Νέα Υόρκη, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων ενός κατά συρροήν δολοφόνου, που φαίνεται να μιμείται τον «Τζακ τον Αντεροβγάλτη», στις οχτώ.

Σύμφωνα με τους «New York Times», οι έρευνες ξεκίνησαν, όταν η αστυνομία άρχισε να ψάχνει τα ίχνη 24χρονης εξαφανισμένης από το Μάιο του 2010 ιερόδουλης, από το New Jersey, τη σορό της οποίας ανακάλυψαν τελικά τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Τα πρώτα πτώματα είχαν εντοπιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ τα πτώματα βρέθηκαν σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων το ένα από το άλλο.

Μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί η ταυτότητα μόνο των τεσσάρων πρώτων θυμάτων, ενώ μεταξύ τους δεν υπάρχει άμεση σχέση, εκτός του ότι και οι οχτώ ήταν ιερόδουλες, με αγγελίες στο Craigslist.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι πρώτες τέσσερις γυναίκες που δολοφονήθηκαν ήταν ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών. Τόσο αυτόπτες μάρτυρες όσο και τα τηλεφωνικά αρχεία τουλάχιστον δύο από αυτές τις θέλουν να βρίσκονται σε φτηνά ξενοδοχεία του Λονγκ Άιλαντ λίγο πριν εξαφανιστούν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη, ενώ οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή όπου βρέθηκαν τα πτώματα, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα θύματα.

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags