28/04/11 - 07:35

Ο καιρός σήμερα

Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας κυρίως στο Αιγαίο και τη Βορειοδυτική Ελλάδα περιμένουμε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011.

Ο καιρός σήμερα
29.410views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 9 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 13 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά ανατολικοί – βορειοανατολικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.