Facebook Pixel Ο κόσμος ξύπνησε, επιτέλους!
Life
| 2011-06-16 21:47:00

Ο κόσμος ξύπνησε, επιτέλους!

Ο κόσμος ξύπνησε, επιτέλους!

Αυτοί μας δουλεύουνε, ρε. Ναι, ο σκύλος δεν θα μασήσει τα λόγια του και θα πει αυτά που έχει να πει, δίχως να φοβηθεί τίποτα για τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό.

Χαμπάρι, λοιπόν, δεν έχουν πάρει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιπά κόμματα τι γίνεται γύρω τους. Νομίζουν ότι ακόμα μετράει ο λόγος τους. Ακούμε επί 48 ώρες πρωθυπουργούς, αρχηγούς κομμάτων, βουλευτές να λένε το μακρύ και το κοντό τους και να το παίζουν κινητοποιημένοι για να βρούνε λύση. Να αισθάνονται σωτήρες και να μιλάνε για «ώρα ευθύνης». Τώρα την θυμήθηκαν την ευθύνη; Είναι αργά…

Μα, δεν έχουν καταλάβει τίποτα ή μήπως δεν θέλουν να καταλάβουν; Ο κόσμος που σας μουντζώνει ΔΕΝ περιμένει λύση από κανέναν σας. Και δεν εμπιστεύεται αυτούς τους πολιτικούς που βούλιαξαν τον τόπο.

Ποιος νοιάζεται αν ο Παπανδρέου θα κάνει ανασχηματισμό; Ποιος πιστεύει ότι αν τα βρει με τον Σαμαρά θα αλλάξει κάτι;    Ποιος ενδιαφέρεται για τις εσωκομματικές κόντρες του ΠΑΣΟΚ κι αν ο Βενιζέλος θέλει να «φάει» τον Παπανδρέου ή αν παραιτήθηκαν τρείς και πέντε και δέκα βουλευτές;

Αυτοί οι πολιτικοί έδειξαν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Και ο κόσμος που μαζεύεται στις πλατείες τούς έχει απορρίψει. Ο κόσμος πια δεν πιπιλάει το δάχτυλο και γι’ αυτό τα δήθεν… θρίλερ, όπως παρουσιάζονται χθες και σήμερα, δεν τον αφορούν. Άλλα πράγματα ζητάνε οι Αγανακτισμένοι. Δικαιοσύνη, περισσότερη δημοκρατία, πολιτικούς που να μην βουτάνε το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι, εργασία, μια καλύτερη ζωή τέλος πάντων.

Και για να δείτε τη δύναμη του κόσμου, εκεί που το παίζανε δύσκολοι στην Τρόικα για την δόση κι εκβιάζανε την κυβέρνηση να πάρει τα πιο σκληρά μέτρα, επειδή σε διαφορετική περίπτωση θα μας άφηναν δήθεν να χρεοκοπήσουμε, από χθες το γύρισαν το παιχνίδι και λένε «εμείς θα σας τα δώσουμε τα χρήματα». Γιατί; Επειδή τρέμουν στην Τρόικα και ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση το ενδεχόμενο κατάρρευσης του ευρώ.

Το ίδιο και η κυβέρνηση που έλεγε παραμύθια και σκόρπαγε τον τρόμο, με απώτερο σκοπό να φοβηθεί ο κόσμος και να δεχτεί τα άδικα μέτρα, όμως μετά τις πρωτοφανείς αντιδράσεις άρχισαν από χθες να τα μαζεύουν ένα προς ένα. Τώρα θυμήθηκαν οι κυβερνώντες ότι ο λαός έχει γονατίσει. Μετά από τις διαδηλώσεις επί τρείς εβδομάδες στο Σύνταγμα. Αν δεν γίνονταν οι διαδηλώσεις, θα βάζανε ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Ο κόσμος ξύπνησε. Δεν τρώει πλέον κομματικά κι επικοινωνιακά παιχνίδια είτε προέρχονται από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό. Και δεν εμπιστεύεται πια παρά μόνο τον εαυτό του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags