Facebook Pixel Ελεύθερος ο Γκλέτσος: «Σας αγαπώ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-12 15:18:00

Ελεύθερος ο Γκλέτσος: «Σας αγαπώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερος ο Γκλέτσος: «Σας αγαπώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερος αφέθηκε μετά τη δεκάλεπτη απολογία του στον Εισαγγελέα Λαμίας ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος την Τετάρτη (12/1).

Ο Εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο στις 6 Απριλίου του 2011. Το βράδυ της προηγούμενης μέρας το πέρασε στην Αστυνομικής Διεύθυνση Λαμίας αφού νωρίτερα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν κατάφεραν να τον μεταφέρουν στον εισαγγελέα λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης των κατοίκων της περιοχής ως ένδειξη συμπαράστασης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/01) ο κ. Γκλέτσος προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας με δεκάδες κόσμου να βρίσκονται έξω από αυτό. Ο Δήμαρχος Στυλιδας μιλώντας στους συγκεντρωμένους έιπε λακκωνικά "Σας αγαπώ..." και "σχημάτισε" με τα χέρια του το σήμα της νίκης... Μετά τη δεκάλεπτη απολογία του, ο δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος.

Βγάινοντας από το δικαστικό Μέγαρο ο κ. Γκλέτσος μίλησε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί:

''Ο αγώνας συνεχίζεται! Μην αφήσετε τα μπλόκα, να πηγαίνετε συνέχεια. O αγώνας μας είναι δίκαιος'' είπε ο δήμαρχος στο πλήθος που δεν σταματούσε να τον χειροκροτεί.

Τα καταστήματα, οι δηµοτικές και δηµόσιες υπηρεσίες στη Στυλίδα παραμένουν κλειστά την Τετάρτη ως διαµαρτυρία για τη σύλληψη του Α. Γκλέτσου.

Στις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης, το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση εξέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Το βράδυ της ίδιας μέρας 50 κάτοικοι της Στυλίδας πήγαν στα διόδια της Πελασγίας και σήκωσαν τις μπάρες ενώ αποχώρησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα.  Ο κ. Γκλέτσος συνελήφθη όταν έφυγε από το Δημαρχείο Στυλίδας το μεσημέρι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβαλε κάποια αντίσταση.

Δείτε τα σχετικά βίντεο...





ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags