Facebook Pixel Πραγματικό μακελειό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-29 15:30:00

Πραγματικό μακελειό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματικό μακελειό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση της Αιγύπτου και εντός της ημέρας αναμένεται να σχηματιστεί νέα, όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση της χώρας. Εκατόμβη νεκρών αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ!

Το Ρότερς τονίζει ότι τουλάχιστον 74 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες σε όλη την Αίγυπτο, ενώ από τη μεριά του το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Τζαζίρα μεταδίδει ότι ο αριθμός αγγίζει τους 95 ανθρώπους.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημος απολογισμός, καθώς ο πραγματικός αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Αιγύπτου.

Περίπου 68 θάνατοι αναφέρθηκαν στο Κάιρο, το Σουέζ και την Αλεξάνδρεια κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδηλώσεων. Νωρίτερα, πηγές των δυνάμεων ασφαλείας είχαν δηλώσει ότι τουλάχιστον 6 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός, είχαν χάσει τη ζωή τους.

Σήμερα ιατρικές πηγές δήλωσαν στο Ρόιτερς ότι περίπου 2.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σε όλη την Αίγυπτο, χωρίς όμως να μπορούν να διευκρινίσουν πόσοι από αυτούς είναι διαδηλωτές και πόσοι αστυνομικοί. Το αλ Τζαρίρα προσθέτει ότι επίσημες πηγές επιβεβαιώνουν το θάνατο 27 ανθρώπων στο Σουέζ, ενώ 23 σκοτώθηκαν στην Αλεξάνδρεια.

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 8 το πρωϊ, που επέβαλε η κυβέρνηση της Αιγύπτου, ο κόσμος συνεχίζει να συναθροίζεται στην πλατεία Ταχρίρ και κοντά στο αιγυπτιακό μουσείο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags