Facebook Pixel Πάει σε δίκη ο "καβαλιέρε"
Life
| 2011-02-15 19:01:00

Πάει σε δίκη ο "καβαλιέρε"

Πάει σε δίκη ο "καβαλιέρε"

Με κατεπείγουσα διαδικασία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραπέμπεται σε δίκη στις 6 Απριλίου για την υπόθεση «Ρούμπιγκεϊτ», με τις κατηγορίες της συνδρομής σε εκπόρνευση ανηλίκου και κατάχρησης εξουσίας.

Η αρμόδια δικαστής Κριστίνα Ντι Τσένσο ανακοίνωσε ότι η δίκη θα αρχίσει στις 6 Απριλίου, μετά την αίτηση της εισαγγελίας για άμεση παραπομπή σε δίκη. «Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό», ήταν το πρώτο σχόλιο των συνηγόρων υπεράσπισης του Ιταλού πρωθυπουργού.

Ο Μπερλουσκόνι θα δικαστεί ενώπιον τριών γυναικών δικαστών σε δικαστήριο του Μιλάνου. Οι κατηγορίες, που επισείουν ποινή φυλάκισης έως 15 ετών αφορούν τις σχέσεις του Ιταλού πρωθυπουργού με τη χορεύτρια μαροκινής καταγωγής Ρούμπι ή Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, την οποία κατηγορείται ότι πλήρωσε για σεξ όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη και ότι συνέδραμε στην απελευθέρωσή της από αστυνομική κράτηση.

Ο "καβαλιέρε" αρνείται ότι πλήρωσε για σεξ την Καρίμα Ελ Μαχρούγκ και ότι καταχράστηκε την εξουσία του όταν ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη. Παραδέχεται ότι τηλεφώνησε στην αστυνομία, αλλά ισχυρίζεται πως νόμιζε ότι έκανε χάρη στον πρώην πρόεδρο της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, καθώς του είχαν πει ότι η κοπέλα είναι εγγονή του. Η Μαχρούγκ, που είναι πλέον 18 ετών, αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον πρωθυπουργό, αλλά παραδέχεται ότι δέχθηκε 7.000 ευρώ από αυτόν σαν δώρο μετά από ένα από τα γνωστά πάρτι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags