Facebook Pixel Στα... φρύδια του η προπόνηση (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-03-07 20:59:00

Στα... φρύδια του η προπόνηση (ΦΩΤΟ)

Στα... φρύδια του η προπόνηση (ΦΩΤΟ)

Ήταν 06:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ο Ροναλντίνιο, σα να μην τρέχει τίποτα, ολοκλήρωσε τη διασκέδασή του στο Καρναβάλι και εγκατέλειψε το Σαπουκάι του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ακριβώς τεσσερισήμισι ώρες πριν την έναρξη της προπόνησης της Φλαμένγκο στο Νίνιο ντο Ουρούμπου.

Το πάρτι για τον Ρόνι ξεκίνησε στις 22:00 της Κυριακής με την προετοιμασία του για το Καρναβάλι του 2011 χορεύοντας σε πριβέ δωμάτιο ξενοδοχείου με αρκετές καλλίγραμες συμπατριώτισσές του. Μάλιστα, δεν κρυβόταν από τα φλας αφού έβγαινε και στο μπαλκόνι συνοδεία αρκετών θηλυκών.

Η πρώτη του εμφάνιση στον... όχλο έγινε με λευκό κοστούμι και θαλασσί πουκάμισο παρέα με τον διευθυντή της σχολής Σάμπα της Βέλια Γκουάρντα. Οι παριστάμενοι τον αποθέωναν συνεχώς και χόρευαν μαζί του στους ρυθμούς της Σάμπα.

Λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα, ο Ροναλντίνιο εισήλθε σε δημόσιο κτίριο που είχε ανοιχτές τις πύλες του καθ' όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού για τους VIP για να ξεκουραστεί (;) και επέστρεψε στο ξεφάντωμα με άλλο κοστούμι και διάθεση. Θυμήθηκε ότι έπρεπε να πάει σπίτι του στις 06:30 όταν είπε το τελευταίο αντίο στους καρναβαλιστές - θαυμαστές του. Α ναι, τέσσερις ώρες μετά, πήγε για προπόνηση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags