Facebook Pixel Ferrari μετά το... 2014!
Life
| 2011-03-13 16:16:00

Ferrari μετά το... 2014!

Ferrari μετά το... 2014!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ετοιμάζεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Red Bull έως το 2014, όπως αναφέρει δημοσίευμα της έγκυρης γερμανικής εφημερίδας «Bild».

Ο Γερμανός «πιλότος», ο οποίος κατέκτησε πέρυσι για πρώτη φορά στην καριέρα του τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή, σε ηλικία 23 ετών, έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την επιθυμία του να οδηγήσει κάποια στιγμή για την Ferrari.

Όμως, φαίνεται πως δεν είναι ακόμη η ώρα για τον Φέτελ να μετακομίσει στην ομάδα του Μαρανέλο. Το υπάρχον συμβόλαιο του νεαρού οδηγού με τους «Ταύρους» λήγει στο τέλος της χρονιάς που έρχεται και σύμφωνα με την «Bild» και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Σε περίπτωση που ο Φέτελ υπογράψει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, θα έχει να λαμβάνει ετησίως 12 εκατ. ευρώ! Με αυτό το ποσό αναμένεται να προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 50 εκατ. ευρώ και να γίνει ο τρίτος πλουσιότερος Γερμανός αθλητής, όντας πίσω από τους Μίκαελ Σουμάχερ και τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

«Αν ο Φέτελ θέλει, μπορεί να μείνει στη Red Bull για μια δεκαετία, αρκεί να διατηρείται σε φόρμα και εμείς να του παρέχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο», τόνισε ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίετριχ Μάτεσιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags