Facebook Pixel Survivor: Μπαίνουν πέντε All Star Survivors στις 20/2 - Τζέιμς, Σοϊλέδης, μία τραγουδίστρια, ένας ηθοποιός και η… (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-01-07 14:12:00

Μπαίνουν πέντε All Star Survivors στις 20/2 - Τζέιμς, Σοϊλέδης, μία τραγουδίστρια, ένας ηθοποιός και η… (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπαίνουν πέντε All Star Survivors στις 20/2 - Τζέιμς, Σοϊλέδης, μία τραγουδίστρια, ένας ηθοποιός και η… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα τώρα, όμως τα καλύτερα θα έρθουν σε περίπου μήνες, όταν θα μπουν οι πιο δυνατοί παίκτες και αυτοί που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο!
 

Πρεμιέρα κάνει το Survivor 2024 την Κυριακή 7/1 στις 21:00 και ήδη γνωρίζουμε τους Μαχητές και τους Διάσημους που θα δούμε να αγωνίζονται για το έπαθλο και τον τίτλου του μεγάλου φετινού νικητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συζητήσει ήδη με την παραγωγή κι έχουν δώσει τα χέρια να ταξιδέψουν ως τον Άγιο Δομίνικο τρεις νέοι παίκτες, δυο άντρες και μια γυναίκα.

Αναφερόμαστε στην Καρολίνα Καλύβα, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Άρη Σοϊλέδη, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν σύντομα θα λάβουν κι αυτοί μέρος στο Survivor 2024.

Η πρώτη είχε συζητηθεί αρκετά πέρσι λόγω του ειδυλλίου με τον Μάριο Πρίαμο, ο δεύτερος θα έμπαινε εξαρχής αλλά του βρήκαν κάτι στις εξετάσεις του και πρέπει για λίγο να κάνει διατροφή και ο τρίτος για να βρει την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

 

Τι συνέβη με τη συμμετοχή του Δημήτρη Βλάχου στο Survivor 2024

Τα σχέδια ωστόσο χάλασαν, καθώς τον Νοέμβριο του 2023 ο ηθοποιός είχε κάνει ένα χειρουργείο μηνίσκου και έτσι η κατάσταση του ποδιού του δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του περιβάλλοντος του Δημήτρη Βλάχου λέγεται, πως αν όλα πάνε καλά με την υγεία του θα μπει στο παιχνίδι προς τα τέλη του Ιανουαρίου.

 

 

Μπαίνει και η Σάσα Μπάστα στο Survivor!

H Σάσα Μπάστα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το Survivor και όλοι κατάλαβαν πως θα μπει προσεχώς!
«Έχει γίνει επικοινωνία, να το σκεφτώ, να πάρω κάνα κιλό. Επειδή το έχω ξαναζήσει, είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, αυτό με δυσκολεύει. Στη "Φάρμα" στο έπαθλο της επικοινωνίας, άκουσα ένα "μαμά" κι η κόρη μου άρχισε να μου μιλάει. Μίλησε κι εγώ έλειπα, δεν κατάλαβα ότι είναι το παιδί».

Όπως συμπλήρωσε: «Τώρα βέβαια, είναι σε άλλη ηλικία, έχουμε πάρει μια ροή. Και πάλι αφήνω πίσω την οικογένειά μου. Όταν βγήκα από τη "Φάρμα", ήμουν 41 κιλά. Δεν γίνεται. Στο Survivor είναι ακόμα πιο λίγο το φαγητό. Ωραία τα ποσά, αλλά είναι όλα off. Με έχεις δει εμένα να βλέπω κατσαρίδα; Οι συζητήσεις δεν είναι τόσο προχωρημένες για να πω κάτι. Οι κάμερες δεν είναι θέμα».
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags