Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή θα είναι η νέα του δουλειά - Υπογράφει σε κανάλι
Life
| 2024-03-12 08:32:00

Κλείδωσε! Αυτή θα είναι η νέα δουλειά του Σπύρου Παπαδοπούλου - Υπογράφει σε μεγάλο κανάλι

Sportdog Team
Κλείδωσε! Αυτή θα είναι η νέα δουλειά του Σπύρου Παπαδοπούλου - Υπογράφει σε μεγάλο κανάλι

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση. Τι θα κάνει ο Αρναούτογλου, η Σκορδά, η Μενεγάκη και ο Παπαδόπουλος;

Πρόταση μαμούθ κατέθεσε το Mega στη Φαίη Σκορδά για συνεργασία των δύο πλευρών από την επόμενη σεζόν. Το Μεγάλο κανάλι οδεύει σε νέο σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με τη RealNews που κυκλοφορεί, το Mega έχει ήδη πλησιάσει τη Σκορδά με επίσημη πρόταση συνεργασίας. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η επιλογή της παρουσιάστριας προέρχεται από την ανώτατη βαθμίδα διοίκησης του καναλιού. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να προγραμματιστεί νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ δεν έχει ανοίξει ακόμη διάλογο με την παρουσιάστρια ενόψει της λήξης του συμβολαίου της σκοπεύοντας να ασχοληθεί με τα θέματα της ψυχαγωγίας μέσα στο Μάρτιο.

Η πρόταση του Mega στη Φαίη Σκορδά αφορά την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής χωρίς να είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για πρόγραμμα της πρωινής ή μεσημεριανής ζώνης.

Εξελίξεις με την Ελένη Μενεγάκη!

Σε κάθε περίπτωση, η έλευση της Σκορδά, αν αποφασίσει να επιστρέψει στο Μεγάλο Κανάλι μετά από 11 χρόνια, θα επισφραγίσει τα σχέδια του καναλιού της Συγγρού για ανασχηματισμό στο off-peak πρόγραμμά του και στις daytime εκπομπές. Την ίδια στιγμή, το Mega καταθέτει νέα πρόταση προς την Ελένη Μενεγάκη για αξιοποίησή της στο βραδινό πρόγραμμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή «Ελένη» διανύει κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία της σεζόν, ενώ, ενόψει της λήξης του συμβολαίου του Mega με την παρουσιάστρια, έπεσε στο τραπέζι διαφορετική φόρμουλα συνεργασίας, με αναζήτηση φορμάτ που θα ταίριαζε σε εκείνη.

Οπως αποκάλυψε η Realnews την περασμένη εβδομάδα, το Mega αναζητεί ένα βραδινό feel-good σόου, στα πρότυπα του «Secret song» στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά του καναλιού, το εν λόγω σόου προορίζεται για την Ελ. Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που έχει δεχθεί ανάλογες προτάσεις στο παρελθόν, μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να μεταπηδήσει στη βραδινή ζώνη, καθιστώντας σαφές ότι την ενδιαφέρει μόνο η καθημερινή εκπομπή. Μένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει η Ελ. Μενεγάκη και ποιες αποφάσεις θα πάρει για το τηλεοπτικό μέλλον της, εντός ή εκτός Mega...

 

Στην ΕΡΤ με νέα σειρά ο Σπύρος Παπαδοπούλους, υπέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συμφώνησε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα τρία χρόνια και θα κάνει ταξιδιωτική εκπομπή διάρκειας δέκα επεισοδίων.

Αυτά, φυσικά, εκτός από τον «Εκατομμυριούχο» και το «The 2night Show». Ο τίτλος της εκπομπής δεν θα είναι «Όμορφος κόσμος», όπως ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά παρεμφερής. Άλλωστε, όπως σας έχει γράψει η «Απογευματινή», το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει τα δικαιώματα για τον τίτλο. Το concept θα είναι ίδιο και βέβαια προσαρμοσμένο στο σήμερα.

Φανταζόμαστε ήδη τον «Άρνι» με τα drones να επιστρατεύει το χιούμορ του, ξεναγώντας μας σε απίθανα μέρη. Τα δε ταξίδια θα ξεκινήσουν σε έναν μήνα και αυτό με σκοπό να προετοιμαστεί η παραγωγή διά παν ενδεχόμενο. Η συχνότητα της εκπομπής θα είναι εβδομαδιαία, ενδέχεται όμως, ανάλογα με τις εξελίξεις, να είναι και πιο αραιή. Όπως σας προϊδεάσαμε ωστόσο, ο Γρηγόρης δεν θα είναι μόνος του αλλά με συμπαρουσιαστή. Ποιος πήρε το χρίσμα από το κανάλι; Ο Διονύσης Κυπριώτης, floor manager και φίλος του, ο οποίος τον συντροφεύει και στα παιχνίδια του «The 2night Show». Η πρεμιέρα δρομολογείται για τον Οκτώβριο.

Την ίδια ώρα, στο typologies.gr, αποκαλύπτει την επόμενη δουλειά του Σπύρου Παπαδόπουλου. Ο γνωστός ηθοποιός, που δεν θέλει με τίποτα να επιστρέψει στην παρουσίαση εκπομπών, μετά το «Κάνε ότι κοιμάσαι», ετοιμάζεται για νέο σήριαλ, πιθανότατα στην ΕΡΤ. «Οι συζητήσεις με τους συντελεστές της βραβευμένη  σειράς τον Σπύρο  Παπαδόπουλο , τον Γιάννη Σκαραγκά και την εταιρεία παραγωγής συνεχίζονται για κάτι καινούριο», αναφέρει το δημοσίευμα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags