Facebook Pixel MEGA: Έκλεισε η Φαίη Σκορδά - Ανακοίνωση βόμβα Μαρινάκη σε Μενεγάκη!
Life
| 2024-03-19 09:00:00

Έκλεισε στο MEGA η Φαίη Σκορδά - Ποιες εκπομπές "κόβονται", ανακοίνωση βόμβα Μαρινάκη σε Μενεγάκη!

Sportdog Team
Έκλεισε στο MEGA η Φαίη Σκορδά - Ποιες εκπομπές "κόβονται", ανακοίνωση βόμβα Μαρινάκη σε Μενεγάκη!

Άνω κάτω το πρόγραμμα του καναλιού μετά την οριστική συμφωνία της παρουσιάστριας. Ποια εκπομπή αναλαμβάνει και η μεγάλη ανατροπή με την Ελένη... 

Η Σκορδά έρχεται, η Μπάρκα μετακινείται και η Μενεγάκη φεύγει; Ντόμινο αλλαγών στην ψυχαγωγική ενημέρωση για το MEGA, οργασμός διαβουλεύσεων στο κανάλι.

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Real News, επιβεβαιώνει τη συμφωνία της Φαίης Σκορδά με το MEGA, για μετακίνηση στην πρωινή ζώνη του καναλιού, τη νέα σεζόν.

Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους υπεύθυνους του MEGA και αναμένεται μέχρι το Πάσχα να μπουν και οι υπογραφές. Ο ερχομός της στο κανάλι πάντως, θα προκαλέσει ντόμινο μετακινήσεων, καθώς η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα θα μετατεθεί στη μεσημεριανή ζώνη, πιθανότατα στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, η οποία πολύ δύσκολα θα συνεχίσει, καθώς εκκρεμεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου της.

Στη Μενεγάκη έχει προταθεί γενναία μείωση αποδοχών, χωρίς να είναι καθόλου βέβαιο πως θα την αποδεχτεί και όλα δείχνουν ότι σε αυτή τη ζώνη θα μετακινηθεί το «Πάμε Δανάη».

Ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το πίστευε - Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την πιο ακριβή συμφωνία στην Ελλάδα!

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Η παρουσιάστρια αποτελεί πάντως ακόμα ένα πρόσωπο που... πουλάει και αυτό φάνηκε περίτρανα από το πρόσφατο «χρυσό» deal της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, το αναψυκτικό που πίνει κάθε μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη με μεγάλο ζήλο στην εκπομπή απέφερε ιλιγγιώδη έσοδα τόσο στο κανάλι όσο και σε εκείνη -ένα deal που απέδειξε την εμπορική δύναμη της παρουσιάστριας την πιο κατάλληλη στιγμή!

Πηγή: okmag.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags