Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ για τους Έλληνες μεταλλάδες – Πέθανε ο Warrel Dane (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-12-13 18:14:00

Σοκ για τους Έλληνες μεταλλάδες – Πέθανε ο Warrel Dane (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ για τους Έλληνες μεταλλάδες – Πέθανε ο Warrel Dane (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φρόντμαν των θρυλικών Sanctuary και των Nevermore έφυγε στα 48 του.

Δυστυχώς οι φήμες που υπήρχαν επιβεβαιώθηκαν… Όπως αναφέρει το rockhard.gr, ο σπουδαίος τραγουδιστής, Warrel Dane, λατρεμένος του ελληνικού κοινού, με καριέρα στους SANCTUARY και τους NEVERMORE, πέθανε σήμερα, 13 Δεκεμβρίου (ίδια μέρα με τον Chuck Schuldiner, τι μακάβρια σύμπτωση, αλήθεια) από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 48 ετών…

Ο κιθαρίστας της σόλο μπάντας του, Johnny Moraes, ήταν μαζί με τον τραγουδιστή γύρω στα μεσάνυχτα, όταν άρχισε να νιώθει άσχημα. «Πέθανε το βράδυ. Έπαθε καρδιακή προσβολή», είπε ο Moraes στο UOL. «Ήταν στο διαμέρισμα όπου έμενε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του δίσκου, όταν συνέβη. Του κάναμε μαλάξεις στην καρδιά και φωνάξαμε τα Επείγοντα Περιστατικά. Ήρθαν πολύ γρήγορα, αλλά όταν έφτασαν, είχε ήδη πεθάνει».

Σύμφωνα με τον Moraes, ο Dane είχε ιστορικό με τις εξαρτήσεις του και τα θέματα υγείας του. «Η υγεία του ήταν ήδη πολύ άσχημη, εξαιτίας του διαβήτη και τα προβλήματά του με τον αλκοολισμό», είπε.

Τα instrumental μέρη του δεύτερου σόλο δίσκου του Dane, είχαν σχεδόν τελειώσει και είχε ξεκινήσει να ηχογραφεί τα φωνητικά του, λίγο πριν πεθάνει. Οι μουσικοί, σκέφτονται να τελειώσουν το δίσκο με guest τραγουδιστές, σαν έναν φόρο τιμής μετά θάνατο, αλλά δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags