Facebook Pixel Θα της βγάλετε το… Καμπέλο! Και κορμάρα και ΜΑΝΑ και εκατομμυριούχος η γυναίκα του Μοράτα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-03-08 07:16:00

Θα της βγάλετε το… Καμπέλο! Και κορμάρα και ΜΑΝΑ και εκατομμυριούχος η γυναίκα του Μοράτα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θα της βγάλετε το… Καμπέλο! Και κορμάρα και ΜΑΝΑ και εκατομμυριούχος η γυναίκα του Μοράτα (ΦΩΤΟ)

Τί πρέπει να ξέρετε για τη σύζυγο του διεθνή Ισπανού επιθετικού της Αθλέτικο Μαδρίτης; Γιατί το προφίλ της παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Είναι η γυναίκα που ονειρεύεται κάθε άντρας! Είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της παρά την ομορφιά της. Τη χαίρεται  και μπράβο του ο Αλβάρο Μοράτα, στον οποίο η Αλίτσε Καμπέλο έχει δώσει 4 παιδιά. Μάλιστα παρουσίασε επιπλοκές στον τοκετό του τέταρτου και αναγκάστηκε να εισέλθει σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Τέλος καλό, όλα καλά όμως. Η Μπέλα, το τέταρτο μέλος της οικογένειας Μοράτα είναι υγιέστατη. Όπως και η μανούλα της, η οποία παρότι πολύτεκνη διατηρεί κορμάρα.

Τί πρέπει να ξέρετε για τη σύζυγο του διεθνή Ισπανού επιθετικού της Αθλέτικο Μαδρίτης; Γιατί το προφίλ της παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1995 στο Μέστρε της Ιταλίας. Είναι μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας. Είναι ιδιοκτήτρια της μάρκας των τσαντών «Avril».

Με τον Μοράτα γνωρίστηκε στις αρχές του 2016 μέσω Instagram, όπου η καλλονή διατηρεί αισίως 3,3 εκατ.ακόλουθους. Ο ποδοσφαιριστής έκανε την αρχή μέσω προσωπικού μηνύματος. Άρχισαν να βγαίνουν αμέσως και μετά από μερικούς μήνες, όταν ο παίκτης συνειδητοποίησε, ότι είναι κορίτσι για σπίτι που λέμε και στην Ελλάδα, της έκανε πρόταση γάμου.
 

Παντρεύτηκαν το 2017 στη Βενετία και έχουν 4 παιδιά, τον Λεονάρντο, του Εντοάρντο, τον Αλεσσάντρο και τη Μπέλα, η οποία ήρθε πρόσφατα, όπως ενημερωθήκατε και έγινε το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας μετά τη μητέρα Αλίτσε.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Αλίτσε έχει κερδίσει πολλά χρήματα από τον χώρο της μόδας και των συμφωνιών που έκανε με χορηγούς μέσω των ακολούθων της. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως διατηρεί καθαρή περιουσία 9,86 εκατομμυρίων δολαρίων 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alice Campello Morata (@alicecampello)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags