Facebook Pixel Στα... σχοινιά ο Μάρκος Σεφερλής, τον "δίκασε" και η Ελεονώρα Μελέτη (Vid)
Life
| 2024-03-29 09:00:00

Στα... σχοινιά ο Μάρκος Σεφερλής, τον "δίκασε" και η Ελεονώρα Μελέτη - "Το έχει ξανακάνει γιατί είναι..." (Vid)

Sportdog Team
Στα... σχοινιά ο Μάρκος Σεφερλής, τον "δίκασε" και η Ελεονώρα Μελέτη - "Το έχει ξανακάνει γιατί είναι..." (Vid)

Η παρουσιάστρια πήρε ξεκάθαρα θέση κατά του γνωστού ηθοποιού, αν και του έδωσε χρόνο να τοποθετηθεί!

Τον σάλο που έχει δημιουργηθεί, μετά το έντονο ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου κατά του Μάρκου Σεφερλή μέσω social media, σχολίασαν στην πρωινή εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα της.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, ο τραγουδιστής, εξέφρασε έντονα την ενόχλησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με ένα σκέτς του Μάρκου Σεφερλή, στην παράσταση του, που αφορούσε εκείνον και τον γιο του, το οποίο και αφαίρεσε την ημέρα που πήγε να δει την παράσταση ο Τριαντάφυλλος. Από την πλευρά του ο ηθοποιός δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση αποφεύγοντας τις κάμερες.
 

 

"Καταπέλτης η Αφροδίτη Γραμμέλη κατά του Μάρκου Σεφερλή

«Μα είναι δυνατόν να "πιάσεις" ένα ανήλικο παιδάκι... Εγώ θεωρώ τεράστιο λάθος του Μάρκου Σεφερλή αυτό που έγινε. Ο Τριαντάφυλλος και κάθε γονιός έχει απόλυτο δίκιο. Ξεχνάμε ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος, θα μπορούσε να μην είναι ένας τραγουδιστής, θα μπορούσε να μην έχει πάει στο Survivor...

Ο Τριαντάφυλλος ως πατέρας, έχει προστατεύσει το παιδί του, δεν είναι ένα παιδί που το έχει εκθέσει η μαμά του και ο μπαμπάς του. Ακόμα και η γυναίκα του έχει αποφύγει την δημοσιότητα. Να θίγεις οικογενειακά θέματα σε μια σάτιρα, να μιμείσαι την φωνή του παιδιού και από κάτω να χλευάζει και να γελάει το πλήθος; Θεωρώ ότι είναι ατόπημα του Μάρκου Σεφερλή και ότι και ενδεχομένως και ίδιος να το δει, να το έχει καταλάβει και να το ξανασκεφτεί. Είναι λάθος» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δίκασε τον Μάρκο Σεφερλή η Ελεονώρα Μελέτη

Θέση πήρε όμως και η παρουσιάστρια της εκπομπής. Η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς να θέλει να πει πολλά, ανέφερε μεταξύ άλλων όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω: «Έχει δίκιο ο Τριαντάφυλλος, δεν χρειάζεται να πιάνεις τα παιδιά. Ούτε στη σάτιρα, άστα απέξω. Δεν πιάνουμε οικογένειες, δεν θίγουμε παιδιά. Αυτό το επιχείρημα είναι το πιο δυνατό από όλα. Από το ύφος που τοποθετήθηκε ο Τριαντάφυλλος, καταλαβαίνεις πόσο τον πείραξε. Θα έχει και συνέχεια. Αλλά περιμένω την τοποθέτηση και του Σεφερλή. Είναι καλός άνθρωπος, αλλά πραγματικά πολλές φορές λόγω του ύφους που εκπροσωπεί, ακροβατεί ανάμεσα στο λάθος και το σωστό. Δεν έχει πρόθεση όμως να πληγώσει κόσμο»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags