Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τέλος" ο Έβανς, θέλει… πρώην του Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Τους πρόλαβε η Εφές - Μεγαλώνει το μπάτζετ!
Μπάσκετ
| 2022-06-03 23:00:00

"Τέλος" ο Έβανς, θέλει… πρώην του Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Τους πρόλαβε η Εφές - Μεγαλώνει το μπάτζετ!

του Pick n' Scroll
"Τέλος" ο Έβανς, θέλει… πρώην του Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Τους πρόλαβε η Εφές - Μεγαλώνει το μπάτζετ!

Οι δύο στόχοι που χάθηκαν και η πρώτη μεταγραφή μετά τους τελικούς. Γιατί δεν υπολογίζεται ο Αμερικανός για την επόμενη σεζόν, ποιοι βρίσκονται στη λίστα του Τριφυλλιού και οι πληροφορίες για μεγαλύτερη άνεση στο οικονομικό κομμάτι. Έρχονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα...

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση κερδίζοντας την Λάρισα και θα προσπαθήσει την Κυριακή να τελειώσει τη σειρά. Οι «πράσινοι» νίκησαν πολύ πιο εύκολα από ό, τι φανερώνει το 94-82 και πάνε τώρα στην θεσσαλική πόλη για να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς.

Ο Τζέρεμι Εβανς ήταν από εκείνους, που βοήθησαν στο σημερινό παιχνίδι, τελειώνοντας με 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και αρκετή βρώμικη δουλειά. Ο πρώην παίκτης των Γιούτα Τζαζ είναι φιλότιμος, αλλά τα χρόνια έχουν περάσει και δεν υπολογίζεται για την επόμενη χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τουλάχιστον έναν «δυναμίτη» για να προσθέσει δίπλα στον Γιώργο Παπαγιάννη και ήδη η έρευνα αγοράς έχει γίνει. Μόνο, που πριν από το φινάλε των τελικών δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση.

Ο Τζος Νίμπο της Ζαλγκίρις, που αρέσει στον Παναθηναϊκό, παίρνει τον δρόμο για την Εφες, όπως και ο Αντε Ζίζιτς της Μακάμπι.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Βόβορα και του Αργύρη Πεδουλάκη έχουν στα χέρια τους μία λίστα με πολλά ονόματα και ανάμεσα σε αυτά είναι και εκείνο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Οθέλο Χάντερ. Και ο Χάντερ, όπως και ο Εβανς, είναι μεγάλης ηλικίας με την διαφορά, όμως, ότι (του Χάντερ) δεν φαίνεται στο παρκέ. Πραγματοποιεί άλλωστε μία ακόμη έξοχη χρονιά με την Μπάγερν.

Ο Ζοφ Λοβέρν αν δεν μείνει στη Ζαλγκίρις θα ήταν επίσης μία ακόμη πολύ καλή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και με προσόντα. Με παρουσία στο ΝΒΑ, αλλά και στην Ευρωλίγκα.

Το μπάτζετ του Παναθηναϊκού δεν έχει ακόμη καθοριστεί, αλλά αναμένεται να είναι κάπως μεγαλύτερο από πέρυσι, καθώς από 1η Ιουλίου το ΟΑΚΑ θα είναι και τυπικά «πράσινο», ενώ εκτιμάται ότι για την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα των προηγούμενων ετών.

Όπως και να έχει, το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα είναι καλύτερο την επόμενη χρονιά, αν και αυτό από μόνο του δεν φτάνει για να έρθουν επιτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τσαλακώθηκε" ο Βόβορας, σενάριο για Πεδουλάκη - "Βουίζει" η πιάτσα για μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags