Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άλφα Ντιαλό: "Έγκλημα" στον ΠΑΟ με Ντιάλο - Ποιος εισηγήθηκε να φύγει - "Τρίβουν τα χέρια" τους στη Μονακό!
Μπάσκετ
| 2022-10-14 12:57:00

"Έγκλημα" στον ΠΑΟ με Ντιαλό - Ποιος εισηγήθηκε να φύγει - "Τρίβουν τα χέρια" τους στη Μονακό!

"Έγκλημα" στον ΠΑΟ με Ντιαλό - Ποιος εισηγήθηκε να φύγει - "Τρίβουν τα χέρια" τους στη Μονακό!

Έκανε απίστευτα πράγματα ξανά στο χθεσινό Μονακό-Εφές, αναδεικνύοντας γι' ακόμη μία φορά το τραγικό λάθος που έκανε πέρσι ο Παναθηναϊκός να μην τον κρατήσει στο ρόστερ του, παρότι τον είχε υπογράψει για τρία χρόνια.

Στις 24 Ιουλίου του 2021 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε επίσημα την απόκτηση του Άλφα Ντιαλό από το Λαύριο για τρία χρόνια. Στις 30 Αυγούστου όμως ο Αμερικανός γινόταν παίκτης της Μονακό, αφού πριν ο Δημήτρης Πρίφτης τον είχε απορρίψει από τον Εξάστερο.

O Ντιαλό έκανε απίστευτα πράγματα ξανά στο χθεσινό (13/10) Μονακό-Εφές, αναδεικνύοντας γι' ακόμη μία φορά το τραγικό λάθος που έκανε πέρσι ο Παναθηναϊκός να μην τον κρατήσει στο ρόστερ του, παρότι τον είχε υπογράψει. Ο 25χρονος σμολ φόργουορντ ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης των Γάλλων μετά τον Μάικ Τζέιμς κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αγγίζοντας το triple double με 15 πόντους, τα 9 ριμπάουντ και τις 7 ασίστ!

Πως είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να είχε ένα τέτοιο αθλητή στα χέρια του, με χαμηλό μάλιστα συμβόλαιο και να προτιμήθηκε η ανανέωση του Σαντ-Ρος και όχι η επένδυση στον Ντιαλό. Την απόφαση πιστώνεται ο Πρίφτης, ο οποίος εκ του αποτελέσματος έκανε ένα μεγάλο λάθος που στο τέλος της ημέρας το πλήρωσε και ο ίδιος.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε, ότι τον Ντιαλό από το Λαύριο τον είχε ξεχωρίσει ο Όντεντ Κάτας. Μάλιστα με εισήγηση του Ισραηλινού τεχνικού αποκτήθηκε ο Αμερικανός. Αν παρέμενε ο Κάτας στην ομάδα, τότε ο Ντιαλό δεν θα κοβόταν από το ρόστερ και θα έπαιρνε την ευκαιρία του με τα πράσινα.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφερε παίκτες Ευρωλίγκας για τέτοια διπλά - Πέρυσι θα έχανε με 10+ - Άλλος ΠΑΟ με μία μεταγραφή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags