Facebook Pixel Κέβιν Πάντερ: Τόσα πήρε ο Πάντερ για να ρίξει "άκυρο" σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα - "Τον κράτησε με λιγότερα λεφτά η Παρτιζάν"!
Μπάσκετ
| 2023-06-29 16:36:00

Τόσα πήρε ο Πάντερ για να ρίξει "άκυρο" σε ΠΑΟ και Μπαρτσελόνα - "Τον κράτησε με λιγότερα λεφτά η Παρτιζάν"!

Sportdog Team

Οι Σέρβοι αποκαλύτπουν τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας του Κέβιν Πάντερ με την Παρτιζάν, η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και ανανέωσε τη συνεργασία της με τον παίκτη.

Παρά το στενό "πρέσινγκ" του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, ο Κέβιν Πάντερ αποφάσισε να παραμείνει στην Παρτιζάν, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Σερβίας.

Σύμφωνα με το "sportklub", η Παρτιζάν κράτησε τον Πάντερ παρά το γεγονός ότι του προσέφερε λιγότερα χρήματα από ό,τι οι Πράσινοι και οι Καταλανοί.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα τού έδωσε συμβόλαιο 6 εκατομμυρίων για δύο χρόνια, ενώ ο Παναθηναϊκός τού προσέφερε 4,7 εκατομμύρια για δύο χρόνια.

Εντούτοις, ο Πάντερ επέλεξε να ανανεώσει με την Παρτιζάν, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 2,1 εκατομμύρια δολαρίων τον πρώτο χρόνο και 2,1 εκατομμύρια τον δεύτερο. Ήτοι συνολικά 4,3 εκατομμύρια σε ορίζοντα διετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Γιαννακόπουλου: Πληρώνει τη ρήτρα και παίρνει Λαπροβίτολα - "Ντόμινο" με Σλούκα και Μπάρτσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags