Facebook Pixel Σοβαρό πρόβλημα στην Παρτιζάν πριν τον Ολυμπιακό! Εκτός ομάδας βασικός!
Μπάσκετ
| 2024-03-27 19:11:00

Σοβαρό πρόβλημα στην Παρτιζάν πριν τον Ολυμπιακό! Εκτός ομάδας βασικός παίκτης - Στον... αέρα η συμμετοχή του

Sportdog Team
Σοβαρό πρόβλημα στην Παρτιζάν πριν τον Ολυμπιακό! Εκτός ομάδας βασικός παίκτης - Στον... αέρα η συμμετοχή του

Η σερβική ομάδα προετοιμάζεται για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στους Ερυθρόλευκους όμως φαίνεται ότι θα έχουν μια κομβική απουσία βασικού παίκτη.

Ζακ ΛεΝτέι: Στις ΗΠΑ λόγω ενός σοβαρού ζητήματος ήταν τις προηγούμενες ημέρες ο Αμερικανός παίκτης της Παρτιζάν, με τη σερβική ομάδα πάντως να του έχει ζητήσει να επιστρέψει την Τρίτη (26/3) στο Βειλγράδι για να προετοιμαστεί για το κομβικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάτι που όμως δεν έγινε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε... αιχμές στις δηλώσεις του.

«Όλοι είναι υγιείς. Ο Ζακ δεν είναι στην προπόνηση, δεν τον έχω δει εδώ. Τον ενημερώσαμε πως θα έπρεπε να επιστρέψει το πρωί της Τρίτης. Ήταν η πρώτη μας προπόνηση ενόψει του Ολυμπιακού, αλλά δεν ήρθε. Νομίζω πως είχε κάποια προβλήματα με τα αεροπορικά εισιτήρια. Όμως, για να σας πω την αλήθεια, αυτή είναι δουλειά των ανθρώπων της ομάδας, όχι δική μου. Η δική μου δουλειά είναι στην προπόνηση και στο γήπεδο», ανέφερε ο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Ζακ Λεντέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική χωρίς προπονητή προσωπικότητα και ηγέτες - "Κατέστρεψε" τον Ιωαννίδη ο Πογέτ - Γιοβάνοβιτς ή Δώνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags