Facebook Pixel Διαστημική Εφές! Διέλυσε τη Μπασκόνια στη Βιτόρια και αγκάλιασε τα play in
Μπάσκετ
| 2024-03-28 23:50:00

Διαστημική Εφές! Διέλυσε τη Μπασκόνια στη Βιτόρια και έκανε... άλμα για τα play in (Hls)

Sportdog Team

Πραγματοποιώντας μια απίστευτη εμφάνιση η τουρκική ομάδα μετά το 2/2 στη Διαβολοβδομάδα πέρασε σαν... αέρας και από τη Χώρα των Βάσκων διαλύοντας με 97-76 τη Μπασκόνια και έκαναν... άλμα στην προσπάθεια για να προλάβουν τα play in, με τους Λάρκιν και Κλάιμπερν να είναι εκπληκτικοί για την Εφές σημειώνοντας 28 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Euroleague: Η Αναντολού Εφές πέρασε δια περιπάτου από την «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» νικώντας με 97-76 την Μπασκόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Μια νίκη η οποία της ανοίγει πλέον την πρώτη δεκάδα και τα play in. Το δίδυμο Λάρκιν και Κλάιμπερν ήταν η βάση της επικράτησης της Εφές με τον πρώτο να βάζει 28 πόντους και τον δεύτερο 20.

Μια νίκη άνετη και εύκολη με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο. Η Εφές είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το ματς, αν εξαιρέσουμε το τέλος του 2ου δεκαλέπτου όταν με ένα 8-0 με δύο τρίποντα του Ρογκαβόπουλου, η Μπασκόνια μείωσε σε 44-49.

Στο 3ο δεκάλεπτο όμως η Εφές πίεσε στην άμυνα βρήκε λύσεις από Οσμάνι και Τζόουνς στην επίθεση και έκανε ένα επιμέρους 28-8 για να καθαρίσει το ματς, με την Μπασκόνια να μην μπορεί να επιστρέψει από εκείνο το σημείο και μετά.

Μια Μπασκόνια που αντιμετωπίζει εκτός Ρεάλ και Βίρτους και πλέον κινδυνεύει να μείνει και εκτός δεκάδας ανάλογα φυσικά και τα αποτελέσματα των άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακάλυψε τον... νέο Άντζα ο Ολυμπιακός - Στόπερ 400.000, ύψους 1.90μ. - Έκανε... restart ο Βρουσάι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags