Facebook Pixel "Deadline" Σάσα Βεζένκοφ στο ΝΒΑ, ο λόγος που θέλει να φύγει
Μπάσκετ
| 2024-04-02 21:42:00

"Deadline" Βεζένκοφ στο ΝΒΑ, ο λόγος που θέλει να φύγει - Το "ανακοίνωσε" σε Ολυμπιακό και... Παναθηναϊκό!

του Pick n' Scroll

Η μεγάλη ευκαιρία του Βούλγαρου και η πιθανή επιστροφή. Τι περιμένει να αλλάξει άμεσα, γιατί δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος στην Αμερική και οι αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι...

Οι «αιώνιοι» έχουν τα μάτια τους στραμμένα στα επόμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκας και βασικά στο πως θα τελειώσουν την ρέγκιουλαρ-σίζον. Ο Παναθηναϊκός με δύο νίκες επί Μπάγερν και Αλμπα παίρνει την δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Ολυμπιακός για να τα καταφέρει (να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας) χρειάζεται δύο νίκες με Ερυθρό Αστέρα και Φενέρ, αλλά και αποτελέσματα σε άλλα παιχνίδια. Δεν ορίζει, δηλαδή, την τύχη του.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είπε πριν από λίγες ώρες ότι και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα πάνε στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου. Αυτό, που δεν είπε ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ είναι αν θα συνεχίσει και του χρόνου στο ΝΒΑ ή όχι.

Ο Βεζένκοφ ξεπέρασε τον τραυματισμό, που τον άφησε σχεδόν δύο μήνες εκτός δράσης, και παλεύει και πάλι για να βρει χρόνο και χώρο στους Σακραμέντο Κινγκς. Τώρα είναι ευκαιρία να ανεβάσει τους αριθμούς του, αφού υπάρχουν τραυματισμοί και μάλιστα σοβαροί στην ομάδα του Μάικ Μπράουν. Πάντως, στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του ο Βούλγαρος παίκτης αγωνίστηκε κάτι λιγότερο από 10 λεπτά. Είναι χρόνος, που γενικά δεν τον ικανοποιεί, θεωρώντας ότι μπορεί να προσφέρει πολλά σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο μπήκε φέτος.

Το τελείωμα της σεζόν θα δείξει για το που πάει το πράγμα. Αν συνεχίσει ο Βεζένκοφ να μην παίζει πολύ, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί: από το να επιστρέψει στην Ευρώπη μέχρι να πάει ανταλλαγή. Να πάει σε μία άλλη ομάδα του ΝΒΑ, δηλαδή, όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όπως έκανε ο Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος πήγε από την Οκλαχόμα, όπου έπαιζε ελάχιστα, στους Σάρλοτ Χόρνετς, όπου παίζει πολύ.

Τόσο ο Βεζένκοφ, βέβαια, όσο και ο Μίσιτς έχουν κλειστό συμβόλαιο για του χρόνου. Κάποιες φορές, όμως, τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Οπότε δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει.

Ο Βούλγαρος άσος πάντα έχει προτεραιότητα τον Ολυμπιακό στη περίπτωση, που επιστρέψει στην Ευρώπη. Θα παραξενέψει πάρα πολύ κόσμο αν αποφασίσει να πάει στον Παναθηναϊκό, θα είναι επίσης περίεργη επιλογή αν δεν πάει στον Ολυμπιακό, και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Μπήκαμε στον Απρίλη, σε περίπου δύο μήνες θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση ενός παίκτη, που είναι από εκείνους, που αλλάζουν τα δεδομένα σε μία ομάδα. Αλλωστε ο Βεζένκοφ ήταν ο MVP της Ευρωλίγκας πριν φύγει για την Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη στον Ολυμπιακό - Εκτός ομάδας με απόφαση Μπαρτζώκα μεταγραφή του Ιανουαρίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags