Facebook Pixel "Kεφαλοκλείδωμα σε Μποτία, κόκκινη σε Πλατέλλα"!
| 2015-10-18 09:30:00

"Kεφαλοκλείδωμα σε Μποτία, κόκκινη σε Πλατέλλα"!

"Kεφαλοκλείδωμα σε Μποτία, κόκκινη σε Πλατέλλα"!

"Σωσίβιο" για την ΑΕΚ θεωρούν στον Ολυμπιακό τη διαιτησία του Κύζα στο ντέρμπι - Ποιες είναι οι φάσεις που, σύμφωνα με "ερυθρόλευκη" ιστοσελίδα, ευνοήθηκαν οι Κιτρινόμαυροι;

Δε φωνάζει μόνο η ΑΕΚ για τη διαιτησία του ντέρμπι. Παράπονα από τον Κύζα φαίνεται ότι έχει και ο Ολυμπιακός. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει απο κείμενο που ανέβηκε στο gavros.gr, που μπορεί να μην είναι η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ωστόσο είναι γνωστό ότι εκφράζει πολλές από τις θέσεις των "ερυθρολεύκων".

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο παρουσιάζουμε παρακάτω αυτούσιο, ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε αποβάλλει από το παιχνίδι τον Πλατέλλα, ενώ θα μπορούσε να είχε δώσει πέναλτι στον Μποτία για κεφαλοκλείδωμα που δέχθηκε από αμυντικό της Ένωσης σε στημένη φάση στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά το κείμενο:

"Χειρότερος και από την ΑΕΚ ήταν ο Γιώργος Κύζας (Δράμας). Ο 35χρονος ρέφερι με τα λάθη του σε βάρος του Ολυμπιακού προσπάθησε να την κρατήσει στο παιχνίδι, αφού δεν καταλόγισε ένα πέναλτι και δεν απέβαλε τον Πλατέλλα. Παράλληλα ανέχθηκε και το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων, δίνοντας την εντύπωση ότι προσπαθούσε να τους κρατήσει στο παιχνίδι.

Το ένα σοβαρό λάθος του Κύζα έγινε στο 50’. Ο Μποτία, μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρέθηκε στο έδαφος από σπρώξιμο του Λαμπρόπουλου, ο οποίος πρώτα του έκανε κεφαλοκλείδωμα! Παρόλα αυτά ο ρέφερι έδειξε «παίζεται».

Το δεύτερο σοβαρό λάθος; «Επνιξε» δυο κάρτες στον Πλατέλλα, άρα θα μπορούσε να το αποβάλλει. Στο 43’ ο παίκτης της ΑΕΚ «βούτηξε» για πέναλτι, καθώς ο Μαζουακού δεν του έκανε τίποτα, όμως δεν είδε την κίτρινη για θέατρο. Δεν την είδε ούτε στο 53’, που θα ήταν η δεύτερη, σε τάκλιν με τα δύο πόδια στον Μιλιβόγιεβτς. Ετσι η ΑΕΚ δεν έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0 ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων, καθώς έπρεπε να τους δείξει περισσότερες κίτρινες κάρτες στους φιλοξενούμενους. Δεν εφάρμοσε τους κανονισμούς στον πειθαρχικό έλεγχο για να προστατέψει τους παίκτες από τραυματισμούς, σύμφωνα με την οδηγία της ΟΥΕΦΑ.

Αναμφισβήτητο το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Ολυμπιακού. Η ανατροπή του Ερνάνι από τον Γκάλο στο 93’ είναι πεντακάθαρη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι φώναζε ο Δέλλας μετά από λάθος offside; (ΒΙΝΤΕΟ)
 


  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags