Facebook Pixel Μαρσέλο Μπιέλσα: Οριστικό: Αυτή είναι η ομάδα που αναλαμβάνει ο Μπιέλσα - Υπογράφει τριετές συμβόλαιο!
| 2023-04-08 10:24:00

Οριστικό: Αυτή είναι η ομάδα που αναλαμβάνει ο Μπιέλσα - Υπογράφει τριετές συμβόλαιο!

Sportdog Team
Οριστικό: Αυτή είναι η ομάδα που αναλαμβάνει ο Μπιέλσα - Υπογράφει τριετές συμβόλαιο!

Ο μέντορας του Πεπ Γκουαρντιόλα και εμβληματικός Αργεντίνος προπονητής, ο οποίος απολύθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 από τη Λιντς, είναι έτοιμος ν’ αναλάβει την επόμενη ομάδα του.

Προ μηνών, ο Μαρσέλο Μπιέλσα είχε απαντήσει αρνητικά σε πρόταση που του έγινε, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σάντος. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχαν εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για αρκετό διάστημα, ωστόσο τελικά ο Αργεντινός τεχνικός δεν είπε ποτέ το μεγάλο για τη Σάντος "ναι".

Ο λόγος που ο Μπιέλσα απέρριψε τότε τους Βραζιλιάνους, ήταν γιατί δεν πείστηκε από το project που του παρουσιάστηκε από τους υπεύθυνους του συλλόγου. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο έμπειρος τεχνικός δεν αναλαμβάνει ποτέ μία δουλειά, αν δεν βρει εκεί τις ιδανικές για τον ίδιο συνθήκες.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως ο Μπιέλσα πήρε την απόφασή του να επιστρέψει στους πάγκους. Ο εμβληματικός Αργεντίνος προπονητής, λοιπόν, ο οποίος απολύθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 από τη Λιντς, συμφώνησε ν’ αναλάβει την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags