Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και δεν το έμαθε κανείς - Δεν βγήκε ανακοίνωση, "κρυφό" και από το Transfermarkt!
| 2023-08-30 12:49:00

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και δεν το έμαθε κανείς - Δεν βγήκε ανακοίνωση, "κρυφό" και από το Transfermarkt!

Sportdog Team
Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και δεν το έμαθε κανείς - Δεν βγήκε ανακοίνωση, "κρυφό" και από το Transfermarkt!

Μία συμφωνία που έκλεισε πριν λίγα 24ωρα, κάτω από άκρα μυστικότητα…

Αναβρασμός υπάρχει στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, καθώς Αντόνιο Κορδόν, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκονται συνεχώς σε επικοινωνία, ώστε να… τρέξουν οι τελευταίες κινήσεις για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να φέρουν στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες ή και ώρες, έναν βασικό επιθετικό και τουλάχιστον έναν εξτρέμ, ενώ παράλληλα ψάχνουν ομάδες και για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, ώστε να αδειάσουν το ρόστερ.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, καθώς δόθηκε δανεικός στη Μπασακσεχίρ. Μάλιστα η ομάδα της Τουρκίας διατηρεί και οψιόν αγοράς ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πώς έγινε όμως αυτό, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι; Ο Σενεγαλέζος στόπερ λοιπόν κάτω από άκρα μυστικότητα υπέγραψε νέο συμβόλαιο πριν φύγει (δεν το αναφέρει ούτε το transfermarkt!) και επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή πώληση στον Ολυμπιακό μέχρι το βράδυ - Δίνουν 5 εκατομμύρια - Τέλος και ξένος άσος μετά από 6 χρόνια! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags