Facebook Pixel Ο Πογέτ "κράζει" τον Μπιέλσα για τις κλήσεις του στην Ουρουγουάη!
| 2023-09-13 19:45:00

Ο Πογέτ "κράζει" τον Μπιέλσα για τις κλήσεις του στην Ουρουγουάη!

Sportdog Team
Ο Πογέτ "κράζει" τον Μπιέλσα για τις κλήσεις του στην Ουρουγουάη!

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας προκάλεσε αντιδράσεις με τις επιλογές του το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο δεν δίστασε να κάνει κριτική στον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ άσκησε σκληρή κριτική στον Μαρσέλο Μπιέλσα μετά την ήττα της Ουρουγουάης με 2-1 από τo Eκουαδόρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας διαφώνησε με τη κλήση των Καβάνι και Σουάρες στην εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ τόνισε ότι θα έκανε εντελώς διαφορετικές επιλογές στην ενδεκάδα της αναμέτρησης.

«Αν φτιάξω ενδεκάδα με εκείνους που κάλεσε, νομίζω ότι θα έβαζα τέσσερις, πέντε ή έξι από τους παίκτες που έβαλε ο Μπιέλσα. Οι παίκτες της ενδεκάδας δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, δεν είχαν ελπίδα», δήλωσε ο Πογέτ. «Δεν ξέρω τι έκανε ο Μαρσέλο, αλλά αν ήμουν εγώ, θα μιλούσα με τον Σουάρες και τον Καβάνι και μετά θα αποφάσιζα αν θα τους καλέσω. Είναι περίπλοκο, αλλά το καλύτερο που έχει να κάνει ένας ομοσπονδιακός προπονητής είναι να επιλέξει αυτούς που θέλει», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.

Πάντως «χρύσωσε» κάπως το χάπι για τον Μπιέλσα λέγοντας πως «… είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Είναι μοναδικός, δεν υπάρχει κάποιος σαν κι αυτόν, αν και πολλοί αυτοαποκαλούνται… Μπιελσίστα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεισφέρει πολλά και ο προπονητής που θα έρθει μετά να εκμεταλλευτεί αυτά που θα αφήσει ο Μπιέλσα στην εθνική ομάδα».

Τέλος, ως προς τον στόχο της πρόκρισης, ο Πογέτ τη θεωρεί αυτονόητη: «Θα είναι τα πιο εύκολα προκριματικά στην ιστορία, επειδή προκρίνονται επιπλέον δύο χώρες. Οπότε θα ήταν καταστροφή να μην πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιάσκο ΠΑΟΚ, "κλαίει" 2.5 εκατ. ο Σαββίδης - Τον έδωσε ο Γιοβάνοβιτς στον Αστέρα, αρνήθηκε να πάει ο παίκτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags