Facebook Pixel Super League: Δεν κρύφτηκε Έλληνας τεχνικός - Αυτό το φαβορί για τον τίτλο - Ατάκες για Φορτούνη, Κωνσταντέλια και ΠΑΟΚ
| 2024-01-04 06:35:00

Δεν κρύφτηκε Έλληνας τεχνικός - Αυτό το φαβορί για τον τίτλο - Ατάκες για Φορτούνη, Κωνσταντέλια και ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Δεν κρύφτηκε Έλληνας τεχνικός - Αυτό το φαβορί για τον τίτλο - Ατάκες για Φορτούνη, Κωνσταντέλια και ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στη "μάχη" του πρωταθλήματος, αλλά και σε αυτά που τον έχουν εντυπωσιάσει στην Super League μέχρι στιγμής.

Σάκης Τσιώλης: Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το φετινό Πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου, απαντώντας στον Παύλο Κερασιώτη.

-Τι έχετε ξεχωρίσει από το φετινό Πρωτάθλημα;

«Είναι ένα πιο αναβαθμισμένο Πρωτάθλημα σε σχέση με την περασμένη σεζόν. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ανέβει επίπεδο και είναι πιο ανταγωνιστικοί και μαζί με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Θεωρώ ότι και οι τέσσερις τις ίσες πιθανότητες για τον τίτλο. Είναι ο ΠΑΟΚ  πιο ανεβασμένος, όμως θα γίνουν μάχες στα πλέι οφ».

-Ποια ομάδα σας έχει κάνει εντύπωση;

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ, έχει δημιουργήσει μια καλή ομάδα, γρήγορη και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο».

-Ποιος παίκτης και προπονητής σας έχει εντυπωσιάσει φέτος;

«Ο Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ. Γίνεται ακόμη καλύτερος μέρα με τη μέρα, σκοράρει, έχει φαντασία και είναι φανερά βελτιωμένος. Μετά τον Φορτούνη, βγήκε ένας που έχει τέτοια χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τον προπονητή, με βάσει τα τωρινά δεδομένα, ο Λουτσέκου. Είναι ο προπονητής που φαίνεται ότι μπορεί και διαβάζει καλύτερα την ομάδα στους αγώνες», είπε ο Σάκης Τσιώλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ για 3 μεγάλες μεταγραφές - Η πρώτη αλλαγή από Γιοβάνοβιτς - "Καψόνι" σε Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags