Facebook Pixel Διαρρέουν τα στοιχεία του πάρτι που οδήγησε στη νέα υποτροπή του Λαβέτσι: "Άκουσε φωνές και νόμιζε ότι ήταν..."
| 2024-01-09 15:35:00

Διαρρέουν τα στοιχεία του πάρτι που οδήγησε στη νέα υποτροπή του Λαβέτσι: "Άκουσε φωνές και νόμιζε ότι ήταν..."

Sportdog Team
Διαρρέουν τα στοιχεία του πάρτι που οδήγησε στη νέα υποτροπή του Λαβέτσι: "Άκουσε φωνές και νόμιζε ότι ήταν..."

Ο ποδοσφαιριστής εισήχθη σε κέντρο ψυχικής υγείας ενώ νέες λεπτομέρειες για το τι συνέβη στον Εζεκιέλ Λαβέτσι συνεχίζουν να δημοσιεύονται.

Παρά την προσπάθεια της οικογένειας του Λαβέτσι να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα του θέματος, συνεχίζουν να προκύπτουν πληροφορίες για τον δευτεραθλητή κόσμου του 2014 που εισήχθη σε κέντρο ψυχικής υγείας για φερόμενη υπερβολική δόση, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Λουίς Βεντούρα.

Το περιβάλλον του επιβεβαίωσε ότι «έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά» και ήταν σε τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση του πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο αυτοτραυματισμός με ψαλίδι

Στις 20 Δεκεμβρίου, ο Λαβέτσι έπεσε θύμα ατυχήματος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Πούντα ντελ Έστε της Ουρουγουάης. Φημολογήθηκε ότι ο παίκτης είχε μια σφοδρή διαμάχη με τον αδερφό του που του είχε προκαλέσει « μια σύντομη διάτρηση στην κοιλιά και ένα κάταγμα στο ύψος της κλείδας », όπως αναλύεται στην ανακοίνωση μετά τον ιατρικό έλεγχο που διενεργήθηκε. Είναι τώρα που έχουν βγει περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

"Ξαφνικά ο Πότσο έγινε πολύ νευρικός, πολύ νευρικός. Άρχισε να ακούει φωνές και νόμιζε ότι έρχονταν να τον ψάξουν ή ότι τον κυνηγούσαν, και φοβήθηκε πολύ", άρχισε να αναφέρει λεπτομερώς ο Αργεντινός δημοσιογράφος Εστέφι Μπεράρντι, συνεχίζοντας "φοβήθηκε τόσο πολύ και έγινε τόσο άσχημα που άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να κάνει κακό στον εαυτό του ή να προσπαθεί να κάνει κακό με το ψαλίδι. Μια κατάσταση στην οποία ο αδερφός του αποφασίζει να παρέμβει: "Εκεί ο αδερφός προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Δεν είναι ότι τσακώθηκε με τον αδερφό. Ο αδερφός προσπάθησε να ελέγξει αυτή την κατάσταση και ο Πότσο δεν είναι μικρό άτομο, είναι μεγάλος και αυτό είναι όπου συμβαίνει η κατάσταση και καταλήγει πληγωμένος στην κλείδα. Βρίσκεται σε δικαστική υπόθεση με την πρώην του, Ναταλία Λονμπάρντο, και σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν αυτή που ήρθε να τον αναζητήσει».

Τον νάρκωσαν

Αποφασίζουν ότι το καλύτερο είναι να τον πάνε στο Μπουένος Άιρες με ιατρικό αεροπλάνο. Αλλά όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο έχει ένα παρόμοιο ή πολύ παρόμοιο επεισόδιο, και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσε να πάει γιατί ήταν επικίνδυνος ακόμη και για το πλήρωμα, οπότε τον νάρκωσαν. Είχε σαν ένα είδος μυστικιστικής εστίας. Άρχισε να φωνάζει επαίνους ή αιτήματα προς τον Θεό.

«Άρχισε να ακούει φωνές και πίστευε ότι έρχονταν να τον ψάξουν ή ότι τον κυνηγούσαν», είπε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags