Facebook Pixel Bundesliga: Η Μπάγερν έριξε επτά γκολ στη Μπόχουμ με... ρέκορντμαν Κέιν - Δύσκολες νίκες για Ντόρτμουντ, Λειψία (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-23 19:00:00

Η Μπάγερν έριξε επτά γκολ στη Μπόχουμ με... ρέκορντμαν Κέιν - Δύσκολες νίκες για Ντόρτμουντ, Λειψία (Vids)

Sportdog Team

Εντυπωσιακή και σαρωτική ήταν η Μπάγερν που διέλυσε την Μπόχουμ με 7-0 σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι Βαυαροί ήταν ασταμάτητοι και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Χάρι Κέιν που σημείωσε χατ-τρικ και έφτασε τα 7 τέρματα σε 5 αγώνες με την ομάδα του Μονάχου.

Έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην Ιστορία της Μπάγερν που σημειώνει περισσότερα από 6 τέρματα στα πρώτα 5 παιχνίδια του με την γερμανική ομάδα, ξεπερνώντας τους Γκερντ Μίλερ, Μίροσλαβ Κλόζε και Μάριο Μάντζουκιτς που είχαν 5 γκολ στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια τους με τους Βαυαρούς.

Από εκεί και πέρα Λειψία και Χοφενχάιμ σημείωσαν σημαντικές εκτός έδρας νίκες επί των Γκλάντμπαχ (1-0) και Ουνιόν Βερολίνου (2-0) αντίστοιχα και έφτασαν τη Στουτγκάρδη στους 12 βαθμούς, ενώ έναν βαθμό πιό πίσω βρίσκεται η Ντόρτμουντ, που επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Βόλφσμπουργκ.

Νίκη-ανάσα για την Άουγκσμπουργκ, που κατέβαλε την αντίσταση της ουραγού Μάιντζ με 2-1. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags